Kacinci haftada alisverise hazırlığa basladiniz

Ben 14 hafta başladım cinsiyeti ogr3ndim almaya başladım ama çok eksik var suan 29 haftaligim hastJe cabtami hazırlamam lazım ama hala hazırlayamadım :grin:

23 haftalık olduk bende hala hiç bir şey almamışım

Bu cicileri tek görünce dayanamadım

Hayırlı olsun . 17 haftadayim bir kac zibin yeni dogan takim aldim. Bugün yatak ve araba bakmayi düşünüyorum.

1. Haftada cinsiyeti öğrendik ondan sonra yavaş yavaş basladik

Bende 25 haftaligim suan icin yavas yavas basladim , bebek arabasi puseti ve 10 tane kadar zıbın aldim. Denk geldikce bir seyler almaya calisiyorum bakalim. Sag salim gelsinler de her şeyleri olur insallah :blush:

21 haftalık olduk, kızım olacak cinsiyetimizi öğrendik ama henüz başlamadık. Bayramdan sonra başlamayı düşünüyoruz. İyice büyüsün dedim,ne olur ne olmaz. Kendime de henüz Bir şey almadım çünkü ne kadar kilo alacağımi bilemiyorum. 52 kiloyken 58 oldum daha da alacak gibi duruyorum. Hayırlısı bakalım bayramı atlatalım başlarız inşallah

29 haftalık olduk su an …iki hafta once basladim kiyafetleri hazir ve bugun banyo icin gereken malzemelerini aldim minnak kizimizin .simdi sadece besik kaldi

Ben 18 haftalık hamileyim şimdiden unısex eşyaları aldım bebek arabası puset beşik yatak nevresim takımı cinsiyeti belli eden kıyafetlerinde bir iki ay içinde almaya başlayacağım son aylarda ağırlaştığımız için alışverişi bizi biraz zorluyor sonlara bırakmamak en iyisi

Burası nerede

Bursada bir sosyete pazarı canım yeni doğan parçaları 25 TL ye satıyor

1 Beğeni

Adres olarak nerede kuruluyor. Birde kalitelimi hani marka ürünler oluyor ya o şekildemi

Yunuseli pazarı hamitler in orda canım, yani 25 TL lik bir ürün taktir edersin ki hafif defolu olur :smiling_face: sabah erken gidersen sağlam ürünler de var tabi kurcalamam lazım, ben direk kullanıp atıcağım için Bi 20 tane aldım karışık tulum da var alt üst te var, kumaşları zaten hepsi pamuklu evde giydirmek için uygun

Bir de asmerkezdeki e bebek diğer mağazalara göre bazen uygun oluyor

31 haftaya giricek hiç bişey almadım ama benimkiler ikiz gebelik

Kalp atışını duyduğumuz gibi başladık uygun birşeyler denk geldikçe alıyoruz şuan 11+4 olduk anne yanı beşik, puset, ana kucağı, küvet seti, 7 tane beyaz yeni doğan sıbın, çamaşır deterjanı, emzik, biberon aldıklarımız. İhtiyaç listesi öyle kalabalık ki bütçeyi ayarlamak için parça parça almak daha iyi oluyor doğuma kadar anca toparlanır.

28 29 haftalık başladım almaya 31 haftalık herşeyi tamamdı.

Trendyolda indirim oluyor ben heapini ordan aldım takımları beşik filan

22.haftamdayim henüz kıyafet alışverişine başlamadım boyu ve kilosundan emin olmak istiyorum ama yatağını vs almaya başladım. Emzirme ihtiyaçları gibi şeyleri de indirim oldukca alıyorum çünkü fiyatlar yuksek olduğu icin bir anda alınacak gibi degil maalesef