23 haftaligim artik hazirliga baslamali miyim siz nezamn basladiniz
Bende 23 haftaligim ama hala başlamadım son bi ay kala falan başlamayı düşünüyorum zaten cinsiyeti öğrenemedim henüz
Bende 22 haftalığım neden başlamadınız ben çoğu şeyi aldım bile
Cinsiyetini öğrenemedim ki sadece battaniye örgü işlerini yaptım
Orta halli bir aileyseniz ve ilk çocuksa her ay bişeyler almanıza fayda var derim, cinsiyete takılmayın ilk önce kendi ihtiyaçlarınızdan başlayın derim ziraa alacak o kadar çok şey var ki bebek kıyafeti 1 günde de alınır
merhaba bizde daha başlamadık 24+1 deyiz nolur nolmaz diye hazırlık yapmak istiyorum ama hersey ates pahası yaklaşılmıyor
Aşagi yukari halletmeye cakisiyorum ama henuž beşik falan almadım deprem bolgesindeyim konteynırda kaliyorum hem yer çok dar hemde erken henüz diye düşündüm bakalım başlarız gibi artik
Aynen oyle zaten çabuk büyüyorlar cok fazla almaya gerek yok yeteri kadar almak daha iyi benim düşüncem sağ salim kuvağimiza alalim kiyafet falan hallolur Allah’ın izniyle
23.+3 hala öğrenemedim ben ya utangaç bi miniğe sahibim göstermiyor hicbirsekilde bakalim nasil olcak
Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede evinize geçersiniz herşey gönlünüzce olur
Amin inşallah teşekkür ederim
Bulunduğunuz şehirde semt pazarı yok mu hiç, ben ilk çocuğumda açıkçası hep pazardan aldım evde giydirebileceğim kıyafetleri Bi kaç takım şık dışarı çıkarken giydireceğim şeyleri mağazadan aldım
Çokk güzellermiş yeri falan da kaliteli duruyo
8 aylık olunca başladım alışverişe çünkü bebegin boyu kilosu onu hesap ederek ürün aldım.bir hafta sonra giymiycekse aldığım kıyafetin bi anlamı kalmıyor bazı bebek kıyafetleri dar ve çok küçük ama tabi erkenden bezini şampuanını biberonunu suluk fln alabilirsiniz göğüs pompası lohusa pijaması vs
13+3 de cinsiyet öğrenir öğrenmez
16 haftada cinsiyetini ogrenir ogrenmez basladim para tutacak bir cok seyi tamamladim geriye kıyafet tarzi kaldi hep
16.haftamda tam başladım bir kaç eksiğim var daha doğuma yakın almayı düşünüyorum
4.bebegim bu 20 haftalik olduk oglum olacak insallah bi tane emzik disinda hic bise almadim Alirim insallah Allah izin verirse hayat pahali isterim ama zamanla olur ınsallah
Aynen ufaktan baslYin cinsiyeti ogrenmediysenjz daha unusex alin yani ikisinede gidecek renler yesil turuncu beyaz ben battaniye uc bes kiyafet islak mendil aldim suan 20 haftadayik