güle güle giysin bebiş aslında dediğiniz gibi yapabilrim teşekkür ederim insan ilk bebiş olunca en iyisini yapmak istiyor
Kiz dilek nerden aldin laaa birindenmi bende bakiyom yok ozelden yazsans bana
Gule gule giydir cokta guzeller cano
Bende ayni dusuncedeyimde birkac uygulama var boyle satan onlara bkiyirum uygun okuyor bebislerinin kiyafetlerini satanlar mantiklida geliyor acicasi temiz melek gibi onlar kiri pisi yok yenileri cok pahali bende oyle yapicam bkim arastiriyorum toplu alcam hastane cikisini falan sifir aldim ucbes parca.ama kislik hic yok dilek kisa gelcek bizikkilrr kislikta bak aldinmi kislik hic @Dilek16 agustos ekime kadar ince giyilirde sonrasi soguk alt ust pek bulamadim
Ben daha yapmadam alışveriş cinsiyeti ögrenemedim henüz 3 aylık siz ne zaman ögrendiniz
17de trendyolda gördüm anne yanı beşik ucuzdu aldım
Bende cinsiyet öğrenmedim ama kızada erkeğede gitçek renkler tercih ettim
Ben 18 haftalığım 7. Ayda başlamayı düşünüyorum. Ne olur olmaz diye. Belki çocuğun cinsiyeti değişir, belki doğumu gerçekleşmez (Allah muhafaza) diye. Acele etmeye gerek yok 🫶🏻
Canım yunuseli de pazar günleri sosyete pazarı kuruluyor ordan aldım 2 tane satıcı var ben kızıma da hep ordan aldım kumaşlar pamuk bazılarında hafif defo var sabah erken gitmen lazım, zaten ilk zamanlar çok kusuyor sıçıyor bunları 1 2 ay kullanıp atıcam direk, yazlık kışlık atlet hastane çıkışı müslin bez hepsi var
Trenyol da miss dünya lissa sayfasında da uygun fiyata gecelik pijama takımları var hanımlar favorilerileyin sık sık kampanyaya koyuyor
Ayrıca tecrübelerime dayanarak söylüyorum ne kadar kaliteli mağazadan ürün alırsanız alın bebek kusmuğu ve kaka lekesi makinada çıkmıyor mecbur elde çitilemek gerekiyor öyle makinada yıkamak gerekiyor kıyafetler mahvoluyor haliyle
Ben her önüme birşey çıktıkca alıyordum . 20. Haftamda doktor çocukta korpus kollosumu göremediğini hatta olmadigini düşündüğünü söyledi bebeğimi öldürmekden bile konuştu . O an birşeyler aldığıma çok pişman oldum ve çok kötü etkiledi beni eşyaların olması ismini düşünmemiz filan. Başka doktorlara göründük çok şükür onlar korpus kollozumi gördüler sorun olmadigini soylediler. 24. Haftasındayım bişey almaya korkuyorum artık
Ben 15 te başladım duramadım bebegiminkiler çoğu tamam emzik bez falan hastane çıkışı battaniye vs ufak tefekler kaldı benim pijama gogus pedi kremi vs seyler kaldi birde erken yapmakta fayda var gunden gune herşey zamlaniyo… Birde bobrek tasim olduğu için erken dogum riskim var ins olmaz vaktinde gelir bebegim su an 19+5 iz 25 ten sonra cantayi hazırlarım ins
Oda dogru iste
Ben cinsiyeti öğrenene kadar yine de aldım unisex olan altlı üstlü takımlardan, zıbınlardan, tulumlardan, penye ve müslin battaniyelerden, emzik, biberon, oyuncaklar, kitaplar
22+3 de detaylıda öğrendik cinsiyeti, 24’de annem bebişime bir sürü kıyafet, battaniye, nevresim takımı, babynest seti, müslin örtüleri vs. aldı. Bende her gördüğümde yine almaya devam ettim. Hastane çantasının içine koyulması gereken tüm ihtiyaçlarımızı da 32.haftada tamamladım. 30,31. haftalarda kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırdık. Daha dün yani 34.haftamda bebişin karyola beşiği, dolabı ve şifonyerini aldı annem ve babam bu haftasonuna kadar da anne yanı beşik ve bebek arabası,pusetini alacak babaannesi
Bebişimin teyzeleri de bir şeyler alıyor teyze bohçası yapacaklarmış
Büyük ablam bebişe bir şeyler örmeye devam ediyor, annem zaten çeyizime örmüştü çoktan
Kapı süsü, takı yastığı, odasına avize, emzik zinciri, çıngırak ve amigurumisini falan örüyor yine teyzesi
Hastane için ve 40 mevlidinde dağıtacağım hediyelikleri ve hastane çıkışı, küvet seti kaldı sanırım bir tek. Onun haricinde göğüs pompası ve göğüs kalkanımı daha almadım ihtiyaç halinde de alabilirim diye düşünüyorum öyle yani 🩷
Ben hamile oldugumu ogrenir ogrenmez .iyiki de oyle yapmisim maddi olarak cok zorlanirdim. Suan 6 aydayim ve cok az eksigim kaldi her ay belli basli ihtiyaclarini aldm saolsin annemde yardimci oldu . Mesela bu ay biberon emzik aldim philips avent indirm vardi . İslak mendil bez indirim vardi onlari hallettim . Birde kundak , benim hastanede giyecegim takim . Gogus pedi , krem , onlari alicam bu ay . Onumuzdeki ay oda takimini ve dekarasyonunu alicam Allah izin verirse .bir sonraki ay bebek arabasi derken son ay duzenleme yikama ev temizligi . Boyle bir planlama yaptim yavas yasas maddiyati zorlamadan aratirarak cok guzel alisveris oldu .
İsterseniz liste atabilirim
9+5 valla ben 2 haftadır allah ne verdiyse alıyorum pişik kreminden bebek yağına battaniyesen unisex tulumlarına kadar 6 sene bekledim 4-5 ay dha bekleyecek takatim yok artık
Göstermiyorsa büyük bi ihtimal kızınız olacak