Kacinci haftada alisverise hazırlığa basladiniz

Canım benim… :pleading_face::pleading_face: Sağlıcakla gelsin yavrun. Güzel düşün güzel seyler gelsin başına :pray:t2::heart:

Amin insallah hepimizin bebişi sağllcakla gelsin insallah :innocent:

1 Beğeni

Aminnn inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Benim 5 haftalık ama bu ay az az birseyler almaya başlayacağım insallh çünkü alınacak Cook şey var

25 haftam bitdikten sonra başlamıştım ben :smiling_face:

Oyy masallah çeyiz hazırlığı gibi ilerliyor cok sansli olacak minik desenize sağlıkla kucağınıza alin inşallah

1 Beğeni
  1. hafta kontrolüm var, kontrol sonrasında genel bir alışveriş düşünüyorum :hatching_chick:

10 günüm kaldı ve besik ve küvet bi kac kıyafet harıcı hıc bisey almadım daha :joy::joy: ne vurdum duymazım ya :joy:

İnşallahh bende kız hissediyorum ama bakalim nasıl olcak​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bende daha bişey almadım 18haftaligiz

Ben gecen hafta almaya basladim.su an 26 haftaligiz.yavas yavas tamamlicam bundan sonrasinda.

1 Beğeni

Ben 16 haftalık 2tulum ,1takim bir yeni doğan bibaron, 2 zıbın iki alt ince battaniye ,Anne yanı beşik ve oyuncaklar birde ufaktan ördüklerim var​:sweat_smile:

Hayırlısı ile gelsin bebislerimiz​:heart_eyes:

1 Beğeni

Amin inşallah bitanemm sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşallah

Sizin kız bebekti dimi. Erken göstermis kendini masallah. Genelde erken gösterenlere erkek diyorlar. 12 haftalıgım. Icime kiz doguyor. Merakla bekliyorum​:smiley:

Evet kız ay ben dayanamadım cinsiyet için başka doktora gittim de öğrendim bacak arasını gördük çok netti :purple_heart::cherry_blossom:

Amin kuzum cümlemiz inşallah :heart_eyes: Benim 0-3 aylıklarım çok çok azdı, yenidoğanım zaten hiç yok :face_with_peeking_eye: Bugün 5 takım 3 zıbın 1 tulum yine aldım :smiling_face_with_tear: halâ bir şeyler eksik gibi geliyor ama bebişler doğunca da öyle gelecek bence hepimize :face_with_peeking_eye:

Sübhanallah gerçekten 25 TL miydi :flushed:neresi burası

Bursa da Bi kıyafet pazarı evet 25 TL tulum zıbın alt üst pijama atlet yeni doğan için bütün parçalar bu fiyatta, bazılarında hafif dikiş hatası var ondan ilk zamanlar kullanıp atıcam direk zaten kıyafet saklamaya pek alanım da yok daha çocuk ta düşünmüyorum 3 5 parça dışarıda giydirmek için takım alıcam düzgün tabi herkesin kendi tercihi marka almak isteyenler heves edenlere de saygım var​:hugs:

1 Beğeni

Sağlıcakla gelsin canım :smiling_face_with_three_hearts::pray:t2:

Masallah işte. Erken ögrenince ona göre yaparsın alisveriside. Ben suan unisex seyler aldım. Bu ikili tarama 14.cü haftaya kadar yapılabiliyor dimi. Çünkü gittigimde erkekse eger gosterir kendini diye düşünüyorum :smiley: