Ya ben ikili de öğrenmedim hatta doktorumada sordum ikili de öğrenenler var diye ikili de cinsiyet öğrenilmez ki dedi
Bende 2 bucuk yil. Bekle diyenlere sinir oluyorum yillarca bu alisveris icin beklemisim. Dukkanlarsa gezerken keske alabilsem demisim nie bekleyelim ki . Olacagi varsa dogdukdan sonrada olur bilemeyiz. İcimizdeki mutlulugu hevesi bekletmemeliyiz
Bende senin gibi ögrenen duydum. Üstüne geçen gün ablam 3 cü ayında gösterdi benim oglanlar kendini diyince bi sorayım dedim.
Valla başla ya ben iyiki başlamışım diyorum
Çin takvimi ve bircok hurafeye göre kız çıkıyor. Ki en başından beri kız hissediyorum. Bakalim hayırlısı olsun. Ilk bebek önemli degil sağlıklı dogsunlarda.
Amin amin ben çok kız istiyodum şükür rabbim gönlüme göre verdi
17.haftaya gidiyorum 15te başladım alışverise kızlar ya buarada yavaş yavaş hissediyorum bebisi sanki
Ya nasıl hissettin ben emin olamadım
Kuzu sola yatınca pıt pıt, dün daha netti ama şuan hala hissediyorum 🩷
Ne güzel rabbim gönlümüzdekini veriyor hamdolsun. Cok isteyince de oluyor ya. Allah nasip etmis
He onu ben bayadir hissediyorum kız hatta geçen korkuttum karnımı salladım pıt pıt kalp pat pat atmaya başladı
Zaten hak dermiş ki iste sen istemekten çekinme uygun görür görmez kader ama istemekten zarar gelmez
Kaçıncı hafta senin oldu 29 hafta detaylı ultrason gidicem 18 Nisan
Ben aşko bebişin haftasına göre 18+5 son regl tarihime göre 18+1 bende 27 nisana aldım detaylı tarihimi
Tabiki elhamdülillah tevekkül bizden takdir Allahtan. Biz 4 yıllık evliyiz. Evlendigimizden beri istiyorduk bebis. Ama rabbim bu sene nasip etti kendiliginden oluverdi cok şaşırdık. Ben ilk defa hayatımda sevincten ağladım. Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın. Herkese tattırsın bu duyguları
Ben erken mi aldım,ben bebeğe göre 17 haftalık regl göre 16
Çünkü biz ne zaman istersek değil Rabbim ne zaman isterse oluyor
Çok sevindim hayırlısı olsun 🩷 inşallah
Kesinlikle katılıyorum
Cok teşekkür ederim hanımefendi. Isteyen herkese nasip etsin Allah