Şehir hastanesinde Yaşam hoca var ben gebelik öncesinden tanıyorum bi operasyon yapmıştı bana inanılmaz bir doktor. Programı çok yoğun ve kendisini bulmak çok zor. Ayrıca Ahkam hoca var o da çok babacan bi doktor. Bende can hastanesi doktor araştırıyorum doğum için.
Ayrancılar medifama gonec hanım tavsiye ede bilirim iki oğlumun cinsiyetini o bilddi devlet kız demişti ilk gebelihimde dış gebesin diyip aglatmislardi beni gonec hanımda kalp atinsini duymustuk
Ben Torbalı da özele gidiyorum Hayri Aksüt klinik hastane değil
Torbalıda Rimah hanım var . Timah Kostak İnstagram üzerinden inceleyebilirsiniz.
Doğumum 15 Haziran’da görünüyor. Özel hastanede doğum yapmak istiyorum. Özelde gittiğim doktorun önerdiği hastane çok pahalı. Daha uygun fiyatlı ve memnun kalabileceğim hastane önerebilir misiniz? Son olarak devlette yapmak istesem hangisini önerirsiniz. İzmir şehir hastanesi 5 dk mesafede ama ne zaman kadın doğum polikliniğe gitsem pişman oluyorum. Doğumda da pişman olur muyum?
Ben bucada oturuyorum.bu yuzden buca seyfi demirsoy kadin dogum hastahanesine gidiyorum.ilk dogumumu ozelde yaptirmistim ama o hastahne kapandi su an.simdi ise devlette yaptiricam.bence sehir hastahanesi cok ust duzey hizmet veren bi hastahane.yakin olsa orda olurdum sezeryani.bence tercih edebilirsiniz orayi.
Sehir hastahanesinde niye pismanlik duydunuz?
Yarın şehir hastanesinde kontrol için randevum var neden memnun kalmadınız ben Muğla’dan geldim muayene için
Doktorlar çok ilgisiz
Özel değilse niçin Muğladan buraya kontrol için geliyorsunuz
Yeşilyurt devlet hastanesi çok güzel ben iki doğumunda orada yaptim
Görümcem şehir hastanesinde hemşire o gel bir de burda bakalım dedi o yüzden geldim Muğla’da hep sabit bir doktora gidiyorum başka biri de görsün dedi
Aslen İzmirliyim,İstanbula gelin geldim Lakin Izmir hastane fiyatlari çok uygun olarak gördüm.Ailem izmirde acaba ben de mi doğum için Izmire gitsem diye düşünüyorum
Konuyu takip edeyim.
Yani yarı fiyatına bile gelmiyor dediğiniz gibi…Aynı hastane bile olsa şehir değişikliğinden kaynaklı fiyatlar alakasız…
Bekleyelim bakalim yeni fiyat almış, hastaneden ve doktordan memnun annelerin yorumlarını
İzmirde fiyatlar uygunsa düşünemiyorum diğer yerleri:)) doktorum 54 istedi:)) diğer hastaneleri de araştırdım 40tan aşağı yok
Üst düzey olduğunu nereden biliyorsunuz?
Benim dedem o hastahnede su an onkoloji tedavisi goruyor.2 haftadir o hastahanede yatiyor.kadin dogum bolumune gitmedim cunku ven baska hastahnede baslamistim takibe.1 ay once dedem sebebiyle sehir hastahnesini gordum.doktorlar cok ilgili ve cihazlar yeni.son teknoloji kullanilmis hastahane icin.tqbi ki iyi bi doktora denk gelme sansi da lazim hastahnelerde.
Bende Eskişehir’e taşınabilirim İzmir’den ve bu ücretleri duydukça doğuma İzmir’e mi gelsme diyorum. Şuan Çınarlı doğum hastanesinde 600 liraya muayene oluyorum ve doktorumdan da çok memnunum
Ben şehir hastanesinde yapıyorum gebelik takibimi gayette memnunum iyi bir hastane benim görümcemin kızı da orda yapiyo gebelik takibini o da memnun