İzmir doktor önerisi

Bugün doktorumun çiğli devlet hastanesinden ayrılacağını öğrendim. Çokta memnundum. Hem bebişimin cinsiyetini öğrendiğim için çok mutlu oldum hemde doktorum hastaneden ayrılacak diye çok üzüldüm. Maalesef özellere para kaptırmak istemediğim için devlette iyi bir doktor arayışındayım. İzmir de doktor önerisi olan var mı?

1 Beğeni

@izmir-anneleri anneleri helppp :slight_smile:

1 Beğeni

İnan şuan yeniyim önerebileceğim bir doktor yok zaten bayağı uzağız ben Buca dayımpek memnun kalmadım bende halen arayıştayım

Gerçekten bulmak çok zor

1 Beğeni

Ama bir arkadaş nevar Salih hastanesini önermişti Gaziemir‘deki Çok memnunmuş bir deneyeceğim

1 Beğeni

İzmir şehir hastanesine gidiyorum ben memnunum tavsiye ederim

1 Beğeni

Buca’da Şinasi beye gidiyorum ben çok memnunum cnm

1 Beğeni

Bende Şinasi beye gidiyorum ama emin olamadım

1 Beğeni

Yesilyurt ataturk egitim arastirma hastanesi prof dr mustafa bey war.isini iyi yaptigini dusunuyorum.isinde cok başarılı. Ben ona gidiyorum

Önceden şehir hastanesine gidiyordum ama memnun kalmadım sürekli doktorlar değişiyor ve asistanlar gebelik kontrolünü yapıyor 3 kere gittim hiçbirinde doktoru göremedim o yüzden yarı özel olan çınarlı Hastanesi’ne gideceğim herkes oradan cok memnun

1 Beğeni

Yarı özel derken bende kızımda oradaydım şimdi benimde aklımda orası memnundum yarı özel ne demek anlamadım ama

1 Beğeni

Dr onur aldemirdeydim ben

1 Beğeni

Bende kent2 tarafında olduğum için buca bana çok çok uzak kalıyor. Çiğli, bayraklı daha ulaşılabilir benim için. Bazı özellerde doktorlardan memnun kalınıyor fakat doğum hizmeti için kötü deniliyor. Ne kadar zor bir süreçmiş

Ben alsancakta özel muayeneye çiğdem kukula gidiyorum doktorumdan çok memnunum

Evet ya bende kaç kere gittim bi türlü doktora denk gelmedim hiç çok saçma bişey. Onun için bende artık gaziemirdeki nevvar salih işgören hastanesine gidiyorum emrah karakaya’ya çok çok iyi bir doktor

Bende çınarlı ya Onur beye gidiyorum. Gayet memnunum fiyatlarda oldukça makul tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben izmirdeyim. Ama doktorumu Manisa’da murat Öztekin buldum dahada birakamadim devlet Hastanesi’ne gitmek istemiyorum hamile olmadan önceki tecrübem bile yetti öyle diyim

Merhaba bende ilk gebeliğimi takibi doğumu onur hoca da yapmıştım şimdide ona gitmek istiyorum ama fiyatlar la ilgili bilgim yok sizin varmı doğum ücreti muyane ile ilgili bilginiz

Canim özel istemiyorsan Buca’da Şinasi bey ve Tevfik Berk bildaci var baya ilgili doktorlar

Ben bucadan taşındığım için şuan özelde devam ediyorum muayene ücretleri öyle çok yuksek degil doktor baya iyi ama