SGK varsa 680 lira tahlilleri yine devlette yapıyorum ben
Merhaba şuan muayene 600 lira doğum 19500 lira. Fiyatlar diğer yerlere hatta birçok ile göre oldukça iyi epey araştırdım
Öylemi ben muyane 1000 tl biliyordum
Eminmisiniz ?
Sgk varsa 600 ben iki haftada bir gidiyorum eminim yani
Çok iyi ozaman teşekkür ederim
Bende devlet hastanesi Servet beye gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar
Doçent Doktor Yaşam Kemal Akpak. Mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Klinik şefi ayrıca. Hep kendi olur polikliniğinde tek tük acil ameliyat zamanı olduğunda bulamadım. Onun dışında %90 hep o baktı. Sezaryanemi o yaptı.
Bende dogumumu özel çınarli hastanesinde yapicam doktorum tahir özgüder doktorumdan cok memnunum
Izmir’de yaşıyorum. Ilk gebeliğim. Doktor arayışındayım önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı kızlar?
Özele mi devlete mi gitmek istiyorsunuz?
Aslında kararsızım etrafımdaki herkes özelde dogum yapmış. Açıkçası devlete öncelik vermek istiyorum.
Devlet olarak Buca kadın doğum hastanesinde Hüsnü töre var çok tatlı bir hekim ama hastası çok fazla. Ben başta kendisine gidiyordum çok da memnundum ama klasik devlet hastanesi aşırı kalabalık ve çok hastası olduğu için randevu bulamama sorunlarından dolayı özele geçtim. Medifema hastanesinde Emrah beyana gidiyorum artık orada doğum yapacağım Emrah beyi de çok seviyorum çok rahat ve sakin bir doktor her şeyi güzelce açıklıyor ve ilgili biri
İzmir’de devlette doktor önerisi olan varsa yazabilir mi
Şuan için ege üniversitesine gidiyorum hepsi asistan doktor her hafta doktorlar degisiiyor ve hepsi farklı birşey söyluyor. 31+4 haftamız Haftasına göre büyük olduğunu söylediler kafası büyükmüş suyum fazlaymiş ki geçen hafta alttan ultrason ile baktiklarinda suyunda ve plasentasinda sorun olmadığını söylediler Şuan bebeğin durumunun riskli olduğunu söylediler pazartesi perinotologa sıra verdiler Seker takibi istediler şekerim afaki bir yüksekte de değil açlık şekerim biraz yüksek tokluk sekerimde yuksekte çıkmıyor benm gibi durum yaşayan varsada nasıl yol.izledi veya bebekte sorun oldumu cevp verirseniz çok sevinirim
Merhaba özel ekol hastanesine gidiyorum İrfan Özer tavsiye ederim
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun 🫶🏻
@izmir-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz 🫶🏻 @Merve24
Aramıza hoş geldin canım
Gebeliğin hayırlı olsun 🫶🏻
Merhaba canım ben bu şekilde bir durum yaşamadım ama buca Seyfi Demirsoy kadın doğum hast. Şinasi kılıçı öneririm memnunum kendisinden şuan 21+4 haftalık gebeyim
Bende ege üniversitesine gittim ilk kızımda orda doğum yaptım ikinci kızımda çiğli eğitim araştırma hastanesine gittim ordan çok memnun kaldım 3 bebeğe hamileyim şimdi yine oraya gidiyorum Ayşegül gülcan gürkan doktorum muaynesini kendisi yapıyor çok da iyi bir doktor çok uzak kalmazsa birde orayı dene
Buca kadın doğum hastanesinin doktorları genel olarak iyidir Şinasi kılıç , Hüsnü töre . Çoğundan gidenler memnun ben de Hüsnü töreye gitmiştim birkaç kere çok iyi bir doktor randevu bulursanız gidin derim