Meraba bende Seyfi Demirsoya gidiyom kadın doğuma gidiyom Duygu Yıldız Birden ne çok ilgili bı doktor tavsiye ederim
Ege üniversitesinden memnunmuydunuz peki bende öneri üzerine gittim ama her hafta doktor değişimi var ve hepsi asistan hepsinin farklı birşey söylemisi insanı yoruyor açıkçası o hastaneye gittimde tüm günüm hastnede geçiyor insanı psikolojik olarak çok yoruyorlar
Bnde Şinasi beyi duymuştum ama hastne çok kalablik diye gitmemiştim ege üniversitesi rahat dediler gittim ama doktor muayeneye geç alıyor ultrason nst hepsini farklı yerler yapıyor ve sıra var sıra size ne zamn gelirse ve tüm gününüz hastnede geçiyor bu yüzden şansımı bir kerede Buca’da deneyeyim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ege üniversitesine gitmek isteyen varsa bunları tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum sağlıklı isenizde hasta cikarsiniz
Valla çokta memnun değildim dediğiniz gibi ben sabah 6 da giderdim akşam üstü anca eve gelirdim çok yorucu olurdu üniversite hastanesi diye gidiyordum
Devlette önericem bi Dr yok yanlız özelçınarlı hastahanesinde onur aldemir tavsiye ederim netten baksanız ne kadar donanımlı anlarsınız fiyatları da diğer özel hastahanelere nazaran daha makul
Merhaba Izmirde devlet hastaneleri dogumda pek iyi olmadigi icn herkes ozele gidiyor. Ben Egepol de Cemil Kaymaza gidiyorum ilgili bir doktor tavsiye ederim suanki ucretleri 45 bin ama zam gelirmi bende gittigimde tekrar soracagim .
Merhaba İzmirli hamile arkadaşlar hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz özel de bildiğim ilk gebeliğimde takibi ve doğumumu yapan bir doktor var ama fiyatlar çok uçtu tamamlayaıcı sigorta da yapamadım hamile olduğum için kabul etmediler oyuzdrn suan Seyfi Demirsoy hastanesine gidiyorum burada tecrübeniz ve öneriniz varmı
@izmir-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Bende şuan oraya gidiyorum Dr Tevfik Berk bildaci baya ilgili bı doktor tavsiyesi ederim
Özelde Avrupa tıp merkezi doktor özlem devrim maddi açıdan sorun yoksa gerçekten çok iyi bı doktor
Gaziemir nevvar salih işgören hastanesi doktor Nezahat Akay çok iyi bir doktor randevu biraz zor alınıyor çünkü çok tercih ediliyor. Gerçekten özeller aldı başını gidiyo ben özele gitmiyorum zamanında çok gittim ve gerçekten hiç gerek yok o kadar masrafa
Özlem hanıma bende başladım şahsi telefonu istedim vermedi normal birşey mi
Merhaba ben buca kadın doğum evine gidiyorum Duygu Yıldız birden doktorun adı. Daha önce Emine hanıma çıkmıştım yüzüme bile bakmadı muayene etmedi.
Evet normal
Doktor ve hastane önerisi olan var mı?
@izmir-anneleri help plz
Gaziemir nevvar salih işgören hastanesi doktor nezahat akay çok iyi bir doktor randevu biraz zor alınıyor çünkü çok tercih ediliyor
Özel çınarlı hastanesi doktor Güngör Tuncay çok iyi
Kizlar kemalpasada izmir
Merhaba arkadaşlar Izmir sehir hastanesinde ve torbalı da ozel doktor oneriniz var mı. 9+3 den bildiriyorum burda ksk metropol de cok tatli bir doktorum mevcut ama torbali bolgesinde ozel doktora gecmem gerekiyor ve ayni zamanda sehir hastanesinde de takip ettirmek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyroum @izmir-anneleri