İzmir Doktor Önerisi?

Hangi doktor peki?

Doktor oktay akgün hatta yarın randevüm var :blush:

İzmir Menemende özel Sada hastanesi var yeni adıyla Ekol sağlık grubu. Dr Cavit Mete Tarcan benim kendi ebem hatta şimdi bebişimin ebesi olucak inşallah​:rofl: çok tecrübeli ve nazik her bakımdan muhteşem bir doktor. Hastane de çok pahalı değil bi bakın derim

Manisa izmirden daha uygun fiyat verebiliyor ameliyatlarda, izmirden ulaşım da cok kisa sürdüğü için grandmedical den de fiyat alabilirsiniz bence. Sezeryan düşünüyorsanız Nahit Ata çok başarılı, bebeği çıkartma ve kapatma süresi epey kısa, başarılı sezeryande bu önemli bir nokta. Ben orada doğuracağım ama fiyat bilmiyorum henüz, ama bir kac ameliyat oldum orada, hatta yengem falan izmirin yarı parasına bebek gibi burun yaptırdık :joy:

Merhaba şehir hastanesinde Azra hanım var işinf çok iyidir çok memnun gidiyorum tavsiye ederim şehir hastanesinin ameliyathaneside gayet iyi bence orayı tekrar degerlendirin

Doçent Doktor Yaşam Kemal Akpak. Mükemmel bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Klinik şefi ayrıca. Hep kendi olur polikliniğinde tek tük acil ameliyat zamanı olduğunda bulamadım. Onun dışında %90 hep o baktı. Sezaryanemi o yaptı. Çok zor ayarlamak doğuma girmesini ve çok iyi bir insan iyi bir ilişki kurarsanız kesinlikle girer. Ben hediye aldım onu bile kabul etmedi. Asistanına verdim ulaştırsın diye. Ben her gün dua ediyorum.

Ata sağlık çok iyi ve uygun tavsiye ederim

Merhabalar,4 haftalık hamileyim henüz doktor seçimi yapmadım İzmir’de onerebileceginiz doktor varmi

Merhaba canım aramıza hoş geldin. @izmir-anneleri grubumuz var onlara soralım bakalım :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba , ben medicalpoint hastanesinde Gülin Okay a gidiyordum ve hamilelik sürecimizi onda tamamlayıp 2 hafta önce doğum yaptım​:blush: Gayet memnunum kendisinden

1 Beğeni

Ali öner erdoğdu alsancakta muayenehanesi biz çok memnunuz :pray:t2:

1 Beğeni

İki doğumumu Dr Ahmet Kılyarda yaptım şuan 3. Gebeliğim tekrardan aynı doktorumu tercih ettim 7/24 ulaşılabiliyor olması benim için çok önemli en ufak bir şeyde direk arayabiliyorum

1 Beğeni

Merhaba Tugba hn bebisinize ve size Allah uzun omur versin bende medicalpoint hastanesini istiyorum ama saglik sigortam olmadigi icin ucretleri beni korkutuyor sureci orda tamamlayan biri olarak ucretler konusunda bilgi verebilir misiniz

1 Beğeni

Merhabalar çok teşekkür ederim :blush: Muayene ücreti 2.097 tlydi spinal sezeryan ücreti ise 47.500 TL idi ama yeni yıl itibariyle ücretler değişir diye düşünüyorum

1 Beğeni

Beni muayene ücreti doğum ücreti değil de test ücretleri korkutuyor. :sweat_smile: sonuçta muayene ve doğum ücretleri belli ama testlerden bazen çok geçirebiliyorlarrr

Evet malesef doktorun istediği tahlilleri göre fiyatlar çok değişebiliyor.benm özel sağlık sigortam var diye tahlil vb ücretleri pek bilmiyorum ama yüksek olduğunu duymuştum malesef Ama isterseniz bi hastane ile görüşün doğum paketleri olduğunu söylüyorlardi belki daha uyguna gelir sizin için :blush:

1 Beğeni

Sormayın benimde sağlık sigortam var ama planlı gebelik olmadığı için paket kapsamında gebelik yok. Şuan izmir medical poıntte paket yokmuş sadece doğum için ücret veriyorlar ne yazık ki Neyse bakalım olmadı Cana gidicem orası daha uygun. Teşekkürler Tuğba hn. :two_hearts:

İzmir’de özel hastane doğum fiyatı hakkında bilginiz varni

Merhaba kızlar izmirde medifema hastanesine gidiyorum. Su an icin memnunum ama yine de bildiginiz cok iyi bir doktor var mi izmir de kadin dogum . Hastane ? Değiştirebilirim

@izmir-anneleri yardım lütfen :slight_smile: