İstanbul / Avrupa Yakası Hastane Ve Doktor Önerisi

O çok sıkıntı gibi bisekilde yapicaz artık :blossom::blossom:

1 Beğeni

Aynen canım olmadı sağlık ocağında yaptır ben bütün testleri mi orda yaptırdım doktora götürdüm

Avcılar hospitalda kime gidiyorsunuz orada çok iyi bir dr var bana yakın olsa direkt ona giderdim o mu diye merak ettim :innocent:

1 Beğeni

Dr Nil Bilgen

Ah şimdi gördüm evet nil hanımı diyordum ben de zamanında kimsenin bulamadığı kistimin teşhisini yapmıştı ve kardeşiminde doğumunu zamanında o gerçekleştirmiş ama ben karşı yakada oturuyorum kendisi çok tatlı çok güvendiğim bir doktor şşuan ki doktorumda iyi tabi ama nil hanımı çook eskiden beri biliyorum

1 Beğeni

Harika bir doktor

1 Beğeni

Merhaba Avrupa yakasında devlet Hastanesi’nde doğum yapan var mı tecrübeleriniz neler tavsiye eder misiniz (Avcılar Beylikdüzü Büyükçekmece Silivri tarafı)

1 Beğeni

Ben Avcılar da murat Kölük devlet hastanesine sordum ama normal doğum yok sezeryan var dedi Beylikdüzü devlet hastanesibe gittim ama doğum olup olmadığını sormadım çünkü Avcılar Hospital hastanesine gidiyorum

@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz :hugs:

Merhaba. Avrupa yakasında kadın doğum doktoru önerir misiniz? Memnun kaldığınız ilgili ve dinleyen bir doktor olursa sevinirim. Başakşehirde ikamet ediyorum.

Arnavutkoy devlet hastanesi guzel gulizar hanımdan cok memnunum sadece teknoloji yetersiz

Randevu rahat bulabiliyor musunuz devlette? Ya da aynı doktor denk düşüyor mu kontrolünüze? Teşekkür ederim öneriniz için. :two_hearts:

1 Beğeni

12 haftalik hamileyim kendisi su tarihte gel diye soyluyor gidiyorsun

Malatyaya gidecegim umarim iyi bir doktor bulabilirimm​:thinking:cok ilgili bir doktor

Canım ben Malatyadan gelin geldim Fuat Kemal Kahraman’ı öneririm. Özelde ücreti şimdi ne kadardır bilmiyorum. Devlette de Turgut Murat Pektekin’e gitmiştim.

Erkek doktora gitmek istemiyorum ama tavsiyelerini dikkate alacagim bende malatyaya gelin geldim

Merhaba cnm bende Başakşehirdeyim. Bahçeşehir loca hastanesi var oraya gidiyor doktor bora yalçınlar çok iyi ilgili her detayına kadar ultrasona bakıyor güler yüzlü sevecen bir doktor bı çok arkadaşa tavsiye ettim onlarda çok memnun kaldılar

Merhaba hanımlar 32 haftalık olduk ama hala doktor konusunda kararsızım. Normal doğumu destekleyen doktor olsun istiyorum ama hala istediğim gibi ilgili Bi doktorla karşılaşamadım

Devlet hastanesi özel fark edermi özele gücünüz varsa bahçelievler Medipol bende oraya gidiyorum ve doktor alev oral yada Necla Ülker parmakla gösterilen doktorlardan

Benimde şuan aklımda orası var asiye uzun diye bi doktor varmıs arkadasım çok memnun ama 32den sonra kabul eder mi bilmiyorum bi randevu alıcam