İstanbul / Avrupa Yakası Hastane Ve Doktor Önerisi

Ordaki bütün doktorlar iligili alakalı hastalariyla hepsi de güler yüzlü somurtkan kimse yok

Medipol hastanesi doğuma sizinle birlikte aileden birinin girmesine izin veriyor mu bilginiz var mı acaba? Bende Bağcılar Medipole gitmeyi düşünüyorum henüz araştırma aşamasındayım.

Sorarım canım

Devlet gibi değil canım ozel kabul ediyor

Merhabalar ben 9 haftalık gebeyim ancak henüz hiç bir doktorla bağlantı kuramadım özel veya devlet memnun kaldığınız bir doktor var mı hem özele hemde devlete gitmeyi düşünüyorum bu süreçte Esenyurt’ta oturuyorum :pray:

Bende Esenyurtta oturuyorum Necmi kadiogluna gidiyorum mecburi yani

Anladım peki hangi doktor ve memnun musun ?

Valla şuan 24+4 gunligim ve bu hastanedeki.tum doktorlara gorunuyorum hangisi memnun kalırsam daha içime sinen bulamadım

Umarım iyilerle karsilasirsin canım bende çok tereddutteyim

Valla ben ilk evlendim ilk ay gebe kaldım sonra altıncı haftada kan geldi kese vardı da işte iki özel hastaneye gittim bişi yok dediller yolladılar nette kadınlar kulübü vardı progesteron kanı durduruyormus.ozelin doktoru zor bela dil dökerek istedim iş işten geçmisti.yani verdiğinde de yani önemli olan doktorun iyi olması hastanenin adı değil ben Necmi Kadıoğlu Burak denizw gidiyorum en azından şimdilik bu yani önceki gittiğim özelden daha iyi ve şuan da 24+5 günlüğüm

Çok doğru zaten özel yada devlet fark etmiyor doktor önemli kesinlikle ama işte Beylikdüzü araştırma değil Esenyurt devlette temiz değil bende çok kararsızım o yüzden bakıcam cam sakuraya gidicem

Valla doğurma konusunda kanuniye gitmeyi düşünüyorum çoğu kişi cam.sakurayi önermiyor hemşire ebeleri ilgisizmis her hastanede olabilicek şeyler ama giden iki kişiyi dinledim biri dedi bebeğimin kolunu kırdılar diğeri de dedi ki doğumum gelmemiş zorla suni sancı verip zorla dogurttular çocuğum bı.gun yaşadı ertesi gün oldu dediler bende korktum valla

anladımmm ama doğumu orada düşünüyorsan bi gidip o hastanede muayne felan olman lazım yoksa ilgilenmiyorlar bende daha öncesinde kanuniye gitmiştim hiç memnun kalmadım afedersin köpek gibi davranmıştı doktor ondan dolayı orayı tercih etmedim bakalım gidiyim çam sakuraya memnun kalmaz isem başka yerlere bakacağım

Ben oraya gidiyorum zaten evime en yakın o da biryarim saat bı saat sürüyor gitmek cam sakura dedigim gibi bı memnun olanı görmedim kanuni de eşimin arkadasinin kardeşi var yetisirsek açıl olmasa oraya gideriz

aynenn hangi doktordan memnunsun kanunide ?

Kanuniyi hayatım da gkrmedim ki sekiz aydır burdayım ve burda sekiz aydır yaşıyorum

İşte eşimin arkadaşınjn kardeşi orda hemşire

Baktım Necmi Kadıoğlu acile yok diyor oraya giderim napim

anladım canım sen yeni geldin o zaman umarım memnun kalırsın gidersen haber verir misin merak ediyorum

Senden önce doğum yaparım neresi.guzelse söylerim tabi

1 Beğeni