İstanbul / Avrupa Yakası Hastane Ve Doktor Önerisi

Merhabalar, doğumumu devllet Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum. İstanbul Avrupa yakasında (Eyüp civarında) önerebileceginiz bir hastane var mıdır? Gebeligin 32+2 haftasindayim. Doğum yaklaştıkça ve doğum için hastaneye ve doktora karar ver medikce stres yapıyorum :frowning: her hastane ve doktor önerisine açığım. Şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim. Umarım hiçbirimiz zorlanmadan sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruz.

2 Beğeni

@istanbul-anneleri nerdesiniz

1 Beğeni

İstanbul Avrupa yakasında iyi bir kadın doktor var mı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz? Muayene ücretleri ne kadar acaba giden varsa bilgi verebilir mi

4 Beğeni

@istanbul-anneleri

Bekleniyorsunuz :tada::blush:

2 Beğeni

Ben orayı anlamadım

1 Beğeni

Ben avcılar hospitalle gidiyorum op.dr.Nil Bilgen muayene ücreti 790 tl

2 Beğeni

Avrupa yakası Kağıthane Gültepe’de Avicenna hastanesi Hatice Sermet ve soyadını bilmediğim Cem hoca ikiside çok iyi ben daha çok Hatice hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 535 TL

1 Beğeni

Muayene ücreti diyorsunuzz ya ultrason baktığında filan bu ücret değişiyor mu ben hiç özele gitmedim ona göre gideceğim ben Kağıthane de oturuyorum

3 Beğeni

Aa öyle mi bende Kağıthanede oturuyorum

Yok hayır fiyat aynı fakat tahlil vs yaptırılırsa ek ücret isteniyor ben tahlillerimi Etfal hastanesinde yaptırıyorum ki sağolsun doktorumda beni tahliller için devlette yapmamı maddi açıdan kendisi yönlendirmişti.

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim. Tahlilleri yaptırdım sadece kontrol amaçlı ultrasona girmek istiyorum ona gideyim o zaman :heartbeat:siz merkezde misiniz

1 Beğeni

Rica ederimm

Hayır Seyrantepe"de oturuyorum

1 Beğeni

Benim çok memnun olduğum hastane var özel anadolu hastanesinde mehtap dokıtor var çok iyi bir doktor tavsiye ederim

1 Beğeni

Hayir muayene icinde onlar sadece tahlillerde farkli ucret ödüyorsun

1 Beğeni

:smile::smile::smile:Ben de öyle

1 Beğeni

:smile: Hadi ya aynı mahalleden çıkmayalım şimdi

1 Beğeni

Ulıbatlı hasan camii oradayım ben :blush:

1 Beğeni

Abimde orada oturuyor. Bende Barbaros camisine yakın oturuyorum :blush::blush:

1 Beğeni

Kizlar selam yarin 8 hafta olucam ama doktorumdan pek memnun degilim bana gaziosmanpaşa okmeydanı eyüpsultan civari doktor tavsiyesi olan var mı

3 Beğeni

Ben Avcılardayim hospital hastanesine gidiyorum çok memnunum Dr.Nil Bilgen ama sana @istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olalım lütfen

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım :blue_heart:

2 Beğeni