Merhabalar, doğumumu devllet Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum. İstanbul Avrupa yakasında (Eyüp civarında) önerebileceginiz bir hastane var mıdır? Gebeligin 32+2 haftasindayim. Doğum yaklaştıkça ve doğum için hastaneye ve doktora karar ver medikce stres yapıyorum her hastane ve doktor önerisine açığım. Şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim. Umarım hiçbirimiz zorlanmadan sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruz.
@istanbul-anneleri nerdesiniz
İstanbul Avrupa yakasında iyi bir kadın doktor var mı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz? Muayene ücretleri ne kadar acaba giden varsa bilgi verebilir mi
Bekleniyorsunuz
Ben orayı anlamadım
Ben avcılar hospitalle gidiyorum op.dr.Nil Bilgen muayene ücreti 790 tl
Avrupa yakası Kağıthane Gültepe’de Avicenna hastanesi Hatice Sermet ve soyadını bilmediğim Cem hoca ikiside çok iyi ben daha çok Hatice hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 535 TL
Muayene ücreti diyorsunuzz ya ultrason baktığında filan bu ücret değişiyor mu ben hiç özele gitmedim ona göre gideceğim ben Kağıthane de oturuyorum
Aa öyle mi bende Kağıthanede oturuyorum
Yok hayır fiyat aynı fakat tahlil vs yaptırılırsa ek ücret isteniyor ben tahlillerimi Etfal hastanesinde yaptırıyorum ki sağolsun doktorumda beni tahliller için devlette yapmamı maddi açıdan kendisi yönlendirmişti.
Anladım teşekkür ederim. Tahlilleri yaptırdım sadece kontrol amaçlı ultrasona girmek istiyorum ona gideyim o zaman siz merkezde misiniz
Rica ederimm
Hayır Seyrantepe"de oturuyorum
Benim çok memnun olduğum hastane var özel anadolu hastanesinde mehtap dokıtor var çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Hayir muayene icinde onlar sadece tahlillerde farkli ucret ödüyorsun
Ben de öyle
Hadi ya aynı mahalleden çıkmayalım şimdi
Ulıbatlı hasan camii oradayım ben
Abimde orada oturuyor. Bende Barbaros camisine yakın oturuyorum
Kizlar selam yarin 8 hafta olucam ama doktorumdan pek memnun degilim bana gaziosmanpaşa okmeydanı eyüpsultan civari doktor tavsiyesi olan var mı
Ben Avcılardayim hospital hastanesine gidiyorum çok memnunum Dr.Nil Bilgen ama sana @istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olalım lütfen
Teşekkür ederim canım