Kağıthane Gültepe Avicenna hastanesi Hatice Sermet ve Cem Ardıç var ikiside çok iyi doktorlar Cem Beye instagram adresinden de bakabilirsiniz. Eşim kadın doktor olmasını istediği için Hatice hanıma gidiyorum kendiside çok ilgili araştırmacı bi doktor
Teşekkür ederim inceleyeceğim
Kızlar merhaba beylikduzun de Dr oneriniz varmı şuan esenler medipole gidiyorum en uygun ora
Ben Beylikdüzünde bilmiyorum ama ben Avcılar da oturuyorum Avcılar Hospital hastanesine gidiyorum Dr.Nil Bilgen çok iyi bı doktor
@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza şimdiden teşekkürler sizde isterseniz gruba katılabilirsiniz üzerine tıklayıp
Teşekkürler evet duydum ama doğum ücretleri baya pahalıymış heralde
Yeni fiyatları sormadım ama geçen yıl 12 bin normal doğum 15 bin sezeryandi ama şimdi ne kadar unuttum sormayı
Bu fiyatlar yine iyi ben daha yeni birinden sezeryan 95 bin diye duydum
Ben şok 95 bin neeee hangi hastane bu
Onu tam bilmiyorum
Beylikdüzü medilife gidiyorum
Dr. Ahmet akgüne gidiyorum cok memnunum
Hamile olunca insan tek bir doktorda kontrole gitmek istiyor haliyle o yüzden şuan tecrübelerinize ihtiyacım var hanımlar Var mı önerebileceğiniz doktor? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım burada paylaşmışlar bakabilirsin canim
Ben Avcılar Hospital hastanesine gidiyorum doktor çok iyi Op.Dr. Nil Bilgen 890tl muayene ücreti Bu hastane artık Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi - Avcılar Hospital olarak geçiyor
Selam arkadaşlar burada medihaus diye bir hastane var ben şimdilik orada doktora gittim 2 kere buarada araştırdım aslında donanımlı bir doktor ama tavsiye verebilecek iyi doktor önerisinde bulunabilecek arkadaşlar varsa mutlu olurum Beylikdüzü civarlarında
Canım ben Avcılar da oturuyorum ben Avcılar Hospital hastanesine gidiyorum doktor çok iyi ama istersen @istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz birde bu yukarıda paylaşım yapmış arkadaşlar bakabilirsin
Aslında özel bir muayenehaneye gittim ilk ama tahlil vs 10 binden çıktım sonra dedim çok yani medihausdaki doktor da gayet iyi muayene ücreti 650 beta baktirmistim muayeneden sonra 150 TL de ona almışlardı şimdi bir sürü tahlil istedi doktor onlarda hepsi medihausta 1900 TL tutuyo hatta bana saglikocaginda da yaptırabilirsin dedi yani aslında daha 2 kere gittim doktora çok bağ kuramadım belki de ondan bu şekilde bı arayışa girdim bı önceki gittiğim özel muayenehanesi olan doktor o kadar güler yüzlü ve ilgilidiki biraz boşluğa düştüm bunda ama o da sanırım kendi muayenehanesi diye o şekilde özel ilgilendi zor işmiş bu doktor isi
Medihaus Beylikdüzünde gittiğim doktor Aynur baysoy cemaloglu İstanbul üniversitesi mezunu Amerika’da doğum üzerine uzmanlık almış eğitim görmüş tek sıkıntım tam anlamıyla bir bağ kuramadım binkac kere daha deneyeceğim duruma göre bakacagim
Tahlillerin isimlerini yazditip Beylikdüzü devlet hastanesinde yaptirsaydiniz gerçi randevu düşürmek ölüm