İstanbul / Anadolu yakası doğum için hastane ve doktor önerisi

Ay ne güzel arkadaşım çoğalıyor burda çok mutlu oldum hiç arkadaşım yok burada :pensive:

1 Beğeni

Merhaba kadın doğum icin doktor öneriniz var mı

@istanbul-anneleri merhaba hanımlar sizin tecrübenize ihtiyacımız var

@istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza şimdiden teşekkürler :heartbeat:

Cok teşekkür ederim

1 Beğeni

5 tane doktor degistiren biri olarak bugun Camlica Medipol Seyma Ayse Küçük akçaya gittim . Gayet pozitif ve bilgiliydi. Baya da ilgilendi. Internetten de arastirdim yorumlari da olumluydu. Bi bak istersen

Hangi ilçe?

Merhabalar bayanlar. İstanbulda iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Süreci onunla ilerletip doğumu da aynı doktorla olsun istiyorum. Sezeryan ihtimali için hastahane şartları, kullanılan malzemeler ve doktorun tecrübesi önemli. Anadolunun tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptrdm ancak her hastahanede geçmiyor. Bu yüzden her yere de bakamıyorum. Siz kime gidiyorsunuz. Memnun musunuz

2 Beğeni

Ben esenler medipole gidiyorum 2 keredir bugünde ayrıntılı ultrason vardı Erol beye gittim mennum Dr ismi Sümeyye Betül gül siz ne taraftasiniz

2 Beğeni

İstanbul’da hangi yakadasiniz @istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

2 Beğeni

Ben istanbul Avrupa Yakasındayım Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesine gidiyorum Doktorum Duygu Umut Erarslan Muayenesi sigortalı 1200 oldu en son normal doğum 22 bin tl zorunlu sezaryen de 25 bin oldu ama doktorumdan çok memnunum

3 Beğeni

Merhaba @Ozlemdzgrn hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Ben Avcılar da Hospital hastanesine gidiyorum doktor çok yoğun ama memnunum

1 Beğeni

Günaydınn teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts: Henüz çok küçüğüz 6+1 hep birlikte sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçiririz inşallah​:heart:

Merhaba Hoşbuldum​:heart:

1 Beğeni

Anadolu yakası Pendik

1 Beğeni

Ben gaziosmanpaşa kadin sagligi merkezine gidiyorum doktorum ahmet vehbi koca cok cok memnunum aralikta 450 tl idi muayene simdi kac oldu bilmiyorum pzt gidince ogrenecegim. Dogumlari yeni yuzyil üniversitesi gop ozel hastanesi yada safak hastanesinde yaptiriyor biz hangisini tercih edersek

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

1 Beğeni

Bu arada dün fiyat aldım doğumla ilgili esenler Medipol zorunlu sezeryan 14 bin isteğe bağlı 22 bin normal doğum 10 bin zamlı halı bu muayene ücreti 900

1 Beğeni

Ben Avrupa yakasındayim ama @istanbul-anneleri yardımcı olacaktir size