Anadolu yakasındaym
Hepinize çok teşekkür ederim
Merhaha kızlar ben yeni aranıza katıldım 6 haftalık hamileyim ve bu süreçte kontrollerime devlet hastanesinde devam ettim. Bugünkü yaşadığım doktor zorbalığından sonra özelde devam etmeye karar verdim. İstanbul Maltepe’de onerebileceginiz özel hastane ve doktor var mı?
Hangi hastenede yasadiniz bu olayi ben iki aylik hamileyim suan merkez poliklinige gidiyorum ama goztepe suleyman yasar sehir hastanesini ovduler.benimde duzgun bir hastane bulmam lazim ama devlet hastanesi dusunuyorum maltepede gercekten duzgun bir yer oneren var mi
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
@istanbul-anneleri grubuna üzerine tıklayıp katılabilirsiniz tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz
Evet @istanbul-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza şimdiden teşekkür ederim bende İstanbul da oturuyorum ama Avrupa yakası Avcılar da
Vallahi ben devlete gitmedim normal kontroller için özele gittim ama Göztepe de Süleyman Yalçın’a detaylı ultrason için gitmiştim tesadüf doktor çok iyiydi ilgiliydi ama normal muayeneyi bilmiyorum maalesef benim gittiğim doktor perinatoloji sadece detaylı yapıyor normal muayene yapmıyor
Hoşbuldum çok teşekkür ederim önerdiğiniz sayfaya yazacağım
Merhaba Zeynep Kamil kadın ve çocuk hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesinde Reyyan Gökçen İşcan doktorun adı belki alanında iyidir ama muayene olamadığım için bir fikrim yok
Canım gebeliğin hayırlı olsun
Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum sana en yakın önerebileceğim hastane “bezmialem dragos hastanesi”
Ultrason cihazları oldukça kaliteli
Ben de maltepede oturuyorum bir tanıdığımın önerisiyle medicana ataşehir de dr funda hanıma gidiyorum ama henüz 1 kez gittim 2 haftasonra 2. Randevum var
Merhaba @Gülcan_0307 hoşgeldiniz
Merhabalar bilgi paylaşımı yapalım. Şimdiye kadar saygı hastanesine gittim. Muayene ücreti 850 tl. Doğum ücreti makul ama ben yeterli donanıma sahip görmüyorum. Farklı hastane ve dr arayışındayım İstanbul Anadolu yakasında. Siz nereye gidiyorsunuz?
Merhaba
@istanbul-anneleri Fikirlerinizi söyleyin bakalım
Canım merhaba, gebeliğin hayırlı olsun.
Ben Büyükadada oturduğumdan ulaşımı rahat ve kaliteli bir hastane aradım hep. Avicenna hastanesini öneren çok oldu ama bir kere gittim, hiç memnun kalmadım.Doktor çok bilinçsizdi.
Önerebileceğim kendimde hali hazırda kontrollerime orada devam ediyorum. “Bezmialem-Dragos Hastanesi” Muayane ücreti 2024 itibariyle 950 tl oldu (sigortalı fiyatı) malesef her özel sağlık sigortası geçmiyor hastanede böyle bir problem de var.
Merhabalar ben de aynı hastaneye gidiyorum dpğum yaptınız mı acaba memnun kaldınız mı merak ettim
Bende Ercan beye gidiyorum gayet ilgili memnun kaldım
Kozyatağı cental hospitala giden anneler var mı
Merhaba ben de 5 haftalık hamileyim. İstanbul anadolu yakasında özel hastane ya da doktor önerisi olan var mı?
Merhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun. Ben pendik medipol e gidiyorum. Dr. Canan acar demir. muayene ücreti biraz pahalı ama çok memnunun zaten öğretim üyesi kendisi çok da ilgili bir doktor. Hastane tertemiz.
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Ne kadar muayene ücreti acaba?