Merhaba İstanbul Anadolu yakasında doğum için önerebileceğiniz Devlet Hastanesi ve doktor varmı?
Merhaba @Bahar1 bende Anadolu yakasında oturuyorum pendikte. Bende çok araştırdım ama Lütfi Kırdarı önerdiler doğum için. Ama doktor olarak bir öneri veremiyorum çünkü bir kere gittim daha onda da asistan vardı. Ama orda doğum yapmış bir ablayla konuştum epidural sezaryenle yapmış gayette memnundu.
Teşekkür ederim araştıracağım
Rica ederimm
Merhaba taze anneler, yaşadığım tatsız bir deneyim ile doktorum beni bıraktı 38+4 haftalığım nişan geldi ama açılma yok 2 cm gittiğim x doktor demesine göre ne yapacağımı bilmiyorum nöbetçi doktor bakmıyor bile acil bir durumda hastası olmadığım için ne yapacağım bir tecrübe sahibi kimse var mı
Hastanın doktor bıraktığını da ilk defa duyuyorum. Hasta haklarına göre sizi bırakamaz. Nöbetçi doktor neden bakmıyor ki nişan geldi desen bile alttan bakmak zorunda. İstanbul’da hangi ilçedesiniz
Özel poliklinik olduğu için nöbetçi doktor yok Çamlıca medicana kadın doğumcu önerileriniz ?
İstanbul Pendik kurtköy civarı doğum için gittiğiniz hastane var mı? Varsa adı ve fiyat bilgisi alabilir miyim giden arkadaşlarımdan?
İstanbullu hamişler nerdesiniz
Lokman Hekim’e gidiyordum ben. Hamileliğimi öğrenince doğum paketi almıştım. Epey uyguna geldi. Nihan Hocayı ya da Ünal Hocayı tavsiye ederim.
Merhaba buse hanım, bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Ben dragos bezmialem vakıf üni hastanesine gidiyorum. Medicalpark pendikte doğum yapan arkadaşımda memnun
Lokman hekim hastanesi nerede
Fiyat değiştiği için güncel fiyat bilgim yok. Ancak Emsey’e gidersen en ufak sorunda seni Zeynep Kamil’e yönlendiriyor. Riskli gebeliğe asla bakmıyor. Lokman Hekim’in en büyük handikapı yenidoğan yoğun bakım ünitesi mükemmel değil. Çok şükür erken doğum olmasına rağmen ihtiyaç duymadık biz. Sadece Nihan Hocam için devam ettim ben. Harika bir doktor.
Yenişehir Mahallesi aslında ama herkes Kurtköy diyor
Arkadaşlar bu konuda destek olabilecek varsa mükemmel olur
Peki doğum ücreti ne kadar?
Dığum ücreti bu ay için sordum söylediler sigortalı fiyat 2 gün konaklama 16.000 tl
Ben medipole gelmek durumunda kaldım nişanın geldi sabah ve hafif sancılarım var. Pelvik dar olduğu için sezeryana alacaklar. İnşallah sağ salim bebişimi kucağıma alabilirim
İnşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır , rabbim yardımcınız olsun