aminnn
Ben Maltepe Ersoy Hastanesine gidiyordum muayene ücretide sigortalı 600 TL doğumda hangisi olursa olsun 20 bin lira dendi o yüzden hastane değişikliği yapmak durumunda kaldım
Çok kırıcı konuşuyorlar yaa. İnsanı endişe ettiriyorlar
Hem bakmasını bilemiyor hem de üzüyor yazıklar olsun bu hekime.
@istanbul-anneleri merhaba burda sizin tecrübenize ihtiyacımız var
Evet canım , yani beni onlar telaşa düşürdü. Ben günlerce ağladım çok çok üzüldüm. Sonrada o şekilde bir yorum duymak dedim ki aradaki hasta-doktor ilişkisini koruyamıyor …
Çok haklısın canım , malesef böyle bir şey yaşamış oldum. İnsan bazen şaşırıyor devlet daha mı iyi diye sonrasında zeynep kamil hastanesine gittim ben mesela devlet ilgilenmezler diye düşünürsün. Ama çok ilgili davrandılar .
Maltepe üniversite hastanesi erdin iltere gidiyorum ben çokta memnunum
Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar,
5 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim bu yüzden bu konularda acemiyim. Beykozda yaşıyorum bu sebeple beykoz çevresi ve Üsküdar, Ümraniye, Ataşehir çevresinde hem devlette hem de özelde doktor arıyorum. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Ataşehir’de Alle Sağlık var. Arkadaşım oraya gidiyordu. Cihan Hocanın takibindeydi. Doğumunu Acıbadem’de yaptı.
Aramıza hoşgeldin @leylimley
Gebeliğin hayırlı olsun
Anadolu yakasında kartal cevizli Vera hastanesi Didem hanım var ben ona gidiyorum çevremdeki herkes ona doğum yaptı banada onu önerdiler ikinci gebeliğim
Memnun musunuz doktorunuzdan
Aramıza hoşgeldin @Sedasensoy
Gebeliğin hayırlı olsun
Bende Ümraniye de Çamlıca Medipol Hastanesi var Ayşe Şeyma Küçükakça doğumu da Ayşe hoca yaptı ben gayet memnunum kendisinden tavsiye ederim çok tatlı çok iyi bi doktor
Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @leylimley
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Fiyat bilginiz var mı acaba?
Öncelikle teşekkur ederim, hayırlı olsun. Doğum paketi mi aldınız? Yakın zamanda yaptıysanız eğer fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?