Benim için Kartal çok uzak ama teşekkür ederim.
Maalesef. Arkadaşım temmuzda doğum yaptı. Muhtemelen şu an fiyatları iki katı olmuştur.
Ben Anadolu yakasında kavacikta FSM biliyorum birde Zeynep kamili
Rica ederim
Doğum paketi yok yani şöyle yok oda süsü v.s falan öyle bişey yok yani ben mecburen sezeryan oldum 16 Bin TL ödedik normal doğum 10 bin lirayadı galiba tam emin değilim ama sizin doğumunuz ne zaman belki 2024 ten sonra zam gelebilir bilginiz olsun
Zaminda zami gelecek Allah yardımcımız olsun valla
Allah razı olsun hoşbuldum
Ben şuan memnunum sorduğum her soruya ayrıntılı cevap veriyor ben sormadan bebeğimle ilgili herşeyi anlatıyor bu hafta tekrar gidicem 3uncu gidişim olacak
Doktor hakkında detaylı bilgi vermeniz mümkün mü? Mesela ultrason cihazları iyi mi ?
Gayet iyi ultrasonlari
Merhabalar. 5 aylik hamileyim ve 4 doktor degistirdim maalesef. 3 tanesinden memnundum ama hastane degistirdiler ilgi alanlari farkliydi vs. Devam edemedim. Ben Ümraniye de oturuyorum ve gebelik takibini ve dogum icin iyi bir doktora ihtiyacım var. Önerebileceginiz doktorlara talibim. Bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba
@istanbul-anneleri Yardım
Merhabalar Beykoz devlet hastanesinde Ercan Aydemir var özel istersen north clinic Berna Aydemir Ercan Bey’in eşi çok ilgililer bende yeni öğrendim hamileligimi yıllardır polikistik över tedavisi için Ercan beye gidiyordum arkadaşımda Berna hanımla doğumunu yaptı ikiside çok tatlı ilgililer
Aaaa bende Ümraniye de oturuyorum Çamlıca Medipol Hastanesi de Ayşe Şeyma Küçükakça var hem ona gittim doğumu da o yaptı çok tatlı bi doktor güzel güzel konuşuyor anlatıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Medipol hastanesi Zeynep elmalı
Siz de aramıza hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Merhaba @Semra hoşgeldiniz
8 ocaga bende randevu aldim insallah iyi cikar. Teşekkür ederim
Bende ümraniyede oturuyorum hisar hospital çamlica umut hanim var bende ona gidiyorum kizimdada doktorum buydu cuma orada dogum yapicam insallah
İnşallah memnun kalırsınız