İkili tarama testinde cinsiyet belli olur mu

Yanımda çikolata götüreyim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Gaye bu konu başlığı ilginizi çekebilir

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim elimden geldiğince sizinle tüm tecrübemi paylasmak istiyorum :heart_eyes:

2 Beğeni

Özelde mi öğrendiniz

1 Beğeni

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Çok mutlu olurum @Cansu

1 Beğeni

Ben de 11+2 de ikili test için gittiğimde tahmin şeklinde öğrenmiştim. Erkek olunca tahmin daha kolay oluyor sanırım​:joy: ultrasonda bakın burada ne var diye bize göstermişti doktor​:joy:

2 Beğeni

13 haftaya girecez gittiğimde o zaman erkek ise daha iyi tahmin eder doktor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet olabilir tabi onda bile yanılma payı oluyormuş, biz erkek ihtimalinden sonra bayağı bakmıştık internete :joy: kız bebeklerde de bir çıkıntı oluyormuş cinsel organ oluşum sırasında, bazen doktorlar onu karıştırabiliyormuş. Tabi bizim fetal dna testi ile%100 erkek olarak netleşti, hata payı yok artık​:joy:

2 Beğeni

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Fetal Dna testi

Tekrar hayırlı olsun sizin için :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hibiscus: Hayırlı ve sağlıklı olsun da farketmez sadece alışveriş ne alsam ancak belli olursa bisiler alacağım Allah nasip ederse :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, kesinlikle sağlıklı olsun yavrularımız cinsiyeti önemli değil​:smiling_face_with_three_hearts: siz de umarım gittiğinizde öğrenirsiniz bebişin cinsiyetini, insan ister istemez merak ediyor. Seslenirken bile yanlışlıkla cinsiyet yüklüyorum diye panikliyordum bilmeden önce​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İnşallah inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hibiscus: belli olsun hayırlısı ile yazacağım. Bende de öyle kızım yada oğlum diye sevesim geliyo bişi diyemiyorum :sweat_smile::person_facepalming::smiling_face_with_three_hearts: bebeğim diye sesleniyorum

1 Beğeni

Bekliyoruz o zaman güzel haberlerinizi​:heart_eyes::heart:

1 Beğeni

Erkek ise çabuk ögrenirsin.kiz biraz geç netleşe bilir​:tulip:

1 Beğeni

İnşallah inşallah ya Rabbim inşallah iyidir herşey yolundadır :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: hiçbir anne üzülmesin

Çok heyecanlıyım vallahi cumartesi yi iple çekiyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::heart::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: Rüyada gibiyim

1 Beğeni

Yolundadır içinizi ferah tutun, bebeklerden haber alamayınca hep bir kaygı oluyor içimizde. Keşke haberleşebilsek bebeklerle de bu stresle kontrolleri bekleme sona erse​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İnşallah iyidir ler hepimizin bebisleri​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart::palms_up_together::palms_up_together: Evet ya bazen sormak istiyorum annecim iyimisin diye :sweat_smile::sweat_smile::hatching_chick::hatching_chick: sanırım çıldırıyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts: ben de tekmeleyeceği günleri bekliyorum, en azından içerden haber alırız bu vesilesiyle :joy:

2 Beğeni

İnşallah yaaa bende o duyguyu merak ediyorum Allah nasip eder inşallah bizlerede​:smiling_face_with_three_hearts::hibiscus::heart:

2 Beğeni