Yanımda çikolata götüreyim
@Gaye bu konu başlığı ilginizi çekebilir
Amin Teşekkür ederim elimden geldiğince sizinle tüm tecrübemi paylasmak istiyorum
Özelde mi öğrendiniz
İnşallah Çok mutlu olurum @Cansu
Ben de 11+2 de ikili test için gittiğimde tahmin şeklinde öğrenmiştim. Erkek olunca tahmin daha kolay oluyor sanırım ultrasonda bakın burada ne var diye bize göstermişti doktor
13 haftaya girecez gittiğimde o zaman erkek ise daha iyi tahmin eder doktor
Evet olabilir tabi onda bile yanılma payı oluyormuş, biz erkek ihtimalinden sonra bayağı bakmıştık internete kız bebeklerde de bir çıkıntı oluyormuş cinsel organ oluşum sırasında, bazen doktorlar onu karıştırabiliyormuş. Tabi bizim fetal dna testi ile%100 erkek olarak netleşti, hata payı yok artık
2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Fetal Dna testi
Tekrar hayırlı olsun sizin için Hayırlı ve sağlıklı olsun da farketmez sadece alışveriş ne alsam ancak belli olursa bisiler alacağım Allah nasip ederse
Teşekkür ederim, kesinlikle sağlıklı olsun yavrularımız cinsiyeti önemli değil siz de umarım gittiğinizde öğrenirsiniz bebişin cinsiyetini, insan ister istemez merak ediyor. Seslenirken bile yanlışlıkla cinsiyet yüklüyorum diye panikliyordum bilmeden önce
İnşallah inşallah belli olsun hayırlısı ile yazacağım. Bende de öyle kızım yada oğlum diye sevesim geliyo bişi diyemiyorum bebeğim diye sesleniyorum
Bekliyoruz o zaman güzel haberlerinizi
Erkek ise çabuk ögrenirsin.kiz biraz geç netleşe bilir
İnşallah inşallah ya Rabbim inşallah iyidir herşey yolundadır hiçbir anne üzülmesin
Çok heyecanlıyım vallahi cumartesi yi iple çekiyorum Rüyada gibiyim
Yolundadır içinizi ferah tutun, bebeklerden haber alamayınca hep bir kaygı oluyor içimizde. Keşke haberleşebilsek bebeklerle de bu stresle kontrolleri bekleme sona erse
İnşallah iyidir ler hepimizin bebisleri Evet ya bazen sormak istiyorum annecim iyimisin diye sanırım çıldırıyorum
İnşallah ben de tekmeleyeceği günleri bekliyorum, en azından içerden haber alırız bu vesilesiyle
İnşallah yaaa bende o duyguyu merak ediyorum Allah nasip eder inşallah bizlerede