İkili tarama testinde cinsiyet belli olur mu

İkili testte cinsiyet belirlenebilir mi?

ikili testte cinsiyet belirlenmez. Cinsiyet tahmini için en erken 16. haftayı beklemen gerekiyor canım.

Cumartesi ikili testimiz yapıldı doktor tahmin olarak kız dedi 3 hafta sonra kesin bilgi verebilirim dedi. 16. Haftaya gelmeden cinyeti tahmin olarak söylüyorlar.

Bizim de ikili testte tahmini olarak söyledi. 10. Haftada doktor cinsiyetini yakaladı o zaman da kızdı (doktor söylemedi ultrasonda iki bacak arası açıktı ben yorumladım) 13. Hafta ikili test oldu yine kız. 16. Haftada kesinleşecek ama bence kız

İkili testte ayrıntılı bakıldığı için genelde Dr cinsiyeti biliyor ama yine de tahmin olarak söylüyorlar. tanıdığım bir Dr şöyle demişti birden fazla sebebi var net söylemek istememenin ama en önemlisi şu: Yasal kürtaj süresi 16.hafta. Deli gibi erkek isteyen adam 16 haftadan önce oğrenirse ve kız ise eşine sıkıntı çıkarabilir belki onu merdiven altı bir yerde kürtaja zorlayabilir.

1 Beğeni

@Glsh887 :innocent:

1 Beğeni

İnşallah beklediğün gibi olur @Cansu bakalım belki pazarteai bizede tahminde bulunurlar.

1 Beğeni

İnşallah güzel geçer, biz de sizinle pazartesiyi heyecanla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@anon43023311 :innocent:

1 Beğeni

Kızlar pazartesi randevum var ikili tarama testi için cinsiyeti belli olur mu acaba bide aç mi gitmem gerekiyor bilgisi olan var mı 1 aydır bebeğimi görmedim pazartesiye iple çekiyorum​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

16.haftaya kadar net görünmez cinsiyet deniyor bende 12+3 oldum cumartesi randevum var doktor ne diyecek çok merak ediyorum bende 1 aydır görmüyorum bebeğimi ultrason da :hatching_chick::smiling_face_with_tear::heart:

1 Beğeni

Tahminen cinsiyet söylüyorlar. Tok git. Yarım saat öncesinden de tatlı bişeyler ye :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben de cuma sanıyordum inşallah güzel haberler alırsın :heart_eyes:

1 Beğeni

Tm teşekkür ederim :blush::heart_hands:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Doğru hatirliyorsun cansucum​:heart::smiling_face_with_three_hearts: Fakat acil işim çıktı cuma için bu yüzden cumartesi ye 15 temmuza aldım randevuyu . İnşallah bebem iyidir inşallah iyi haberler yazarım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de seninle heyecanla bekliyorum sen bebeğim sagliklı dediğinde sanki Günay icin sağlıklı demisler gibi mutlu oluyorum :heart_eyes: İnşallah güzel haberler alırsın

2 Beğeni

Ben ikili test yaptirdiğim gun ögrendim cinsiyyeti.11+6 da.

3 Beğeni

@Cansu ayyy Allah razı olsun rabbim güzel kalbine göre versin inşallah herşeyi :heart::heart::hibiscus::hibiscus: Hayırlısı ile minik günayımız doğsun yavastan yaramazliklarindan neler yaptığınız dan bahsedeceksin hayırlısı ile :hibiscus::hatching_chick::hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts: bizde bu süreçte doğumdan sonrası için senin tecrübelerinden faydalanırız​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Maşallah erken ogrenmissiniz inşallah bende hayırlısı ile bebeğimin nasıl olduğunu cinsiyetini öğrenirim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni