İkili tarama testinde cinsiyet belli olur mu

Amiin inşallah :pray::heart_eyes:

2 Beğeni

Gittim doktora cinsiyet için çok erken dedi sonraki ay bakarız dedi ikili test için kan verdim 10 gün sonra hastaneyi aramami istedi doktor​:person_shrugging::bowing_man:

3 Beğeni

Erken evet ama bir umut işte bekledik​:joy: neyse geç olsun güç olmasın ,bebiş henüz rengini belli etmeme taraftarı:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kaç haftalık oldunuz

2 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelik döneminde bebeğiniz ve kendiniz için ne zaman hazirliklara başladınız​:cherry_blossom:

Fetal DNA testini neden yaptırdınız ? Benim de ikili taramada sıkıntı çıktı fetal DNA testi yaptıracağım . Bilgi veriir misiniz fetal DNA testi ile ilgili

1 Beğeni

İki doktorda %90 erkek ama değişme ihtimali var dedi hatta cinsiyet partisi için kağıt istediğimizde daha erken dedi ama %90 sonuç verdi değişme ihtimali var mı? Ultrason resmini atsam anlar mısınız :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Atabilirsin tahminde bulunuruz :smiling_face:

1 Beğeni

1 Beğeni

Ben de gittim ama tahmin yapan doktora denk gelmedim tahmin yapar mısınız dediğimde bile artık 14 -16 haftalarda diyoruz dedi bana niye kkmse bişey demedi acaba üzüldüm bak herkese tahmin de olsa bişey deniyor :pensive: gerçi ben hep kanama için kontrole gittim belki de ondandır

1 Beğeni

Valla ben ısrar ettim parti için %90 dedi çünkü ama hala yazmamakta ısrarcıydı, bebek ters durduğu ensesini göstermediği için 2 farklı doktor baktı ikiside erkek dedi

2 Beğeni

Hım ısrarcı annesin :smile:

Sence benimkinin cinsieti ne belki tahminin tutar :thinking::sweat_smile:

3 Beğeni

Sanki erkek gibi ama bacakları kapalı :smiling_face_with_three_hearts: sağlıklı olsunda hiç önemi yok​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bana da erkek gibi geldi :heart_eyes: tam öğrendiğin zaman bize de haber vermeyi unutma

2 Beğeni

Bana da erkek gibi geldi :heart_eyes:

2 Beğeni

Mutlaka veririm​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kaçıncı haftadasınız ? :blush:

13+5 :smiling_face_with_three_hearts: ama öğrendiğimde 12+6ydı

1 Beğeni

Burada 11+5 di bacağı gerçekten kapalı mı ya :sweat_smile:1927272627 defa baktım bir şey anlayamadım kafası hariç ben pek amlayamıyorum ultrasyonlardan bişey

1 Beğeni

Hayırlısı 14. Haftada gideceğim herhalde artık bir tahmin yaparlar :sweat_smile: gidiyorum gidiyorum tık yok sağlıklı olsun da miniğim :blush::heart:

1 Beğeni