Amiin inşallah
Gittim doktora cinsiyet için çok erken dedi sonraki ay bakarız dedi ikili test için kan verdim 10 gün sonra hastaneyi aramami istedi doktor
Erken evet ama bir umut işte bekledik neyse geç olsun güç olmasın ,bebiş henüz rengini belli etmeme taraftarı
Kaç haftalık oldunuz
3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelik döneminde bebeğiniz ve kendiniz için ne zaman hazirliklara başladınız
Fetal DNA testini neden yaptırdınız ? Benim de ikili taramada sıkıntı çıktı fetal DNA testi yaptıracağım . Bilgi veriir misiniz fetal DNA testi ile ilgili
İki doktorda %90 erkek ama değişme ihtimali var dedi hatta cinsiyet partisi için kağıt istediğimizde daha erken dedi ama %90 sonuç verdi değişme ihtimali var mı? Ultrason resmini atsam anlar mısınız
Atabilirsin tahminde bulunuruz
Ben de gittim ama tahmin yapan doktora denk gelmedim tahmin yapar mısınız dediğimde bile artık 14 -16 haftalarda diyoruz dedi bana niye kkmse bişey demedi acaba üzüldüm bak herkese tahmin de olsa bişey deniyor gerçi ben hep kanama için kontrole gittim belki de ondandır
Valla ben ısrar ettim parti için %90 dedi çünkü ama hala yazmamakta ısrarcıydı, bebek ters durduğu ensesini göstermediği için 2 farklı doktor baktı ikiside erkek dedi
Sanki erkek gibi ama bacakları kapalı sağlıklı olsunda hiç önemi yok
Bana da erkek gibi geldi tam öğrendiğin zaman bize de haber vermeyi unutma
Bana da erkek gibi geldi
Mutlaka veririm
Kaçıncı haftadasınız ?
13+5 ama öğrendiğimde 12+6ydı
Burada 11+5 di bacağı gerçekten kapalı mı ya 1927272627 defa baktım bir şey anlayamadım kafası hariç ben pek amlayamıyorum ultrasyonlardan bişey
Hayırlısı 14. Haftada gideceğim herhalde artık bir tahmin yaparlar gidiyorum gidiyorum tık yok sağlıklı olsun da miniğim