Sonuclarda bir problem yok. Canim sağlikla al kucagina
Yaa gerçekten mi çok sevindim ayın 12 sinde randevum hep aklımdaydı çok teşekkür ederim
Cok sevindim saglikla kucagimiza alalim insallah
Ultrasn ve tomografi ye 1 aylık belki anca hamileymisim
Sonuçları hastaneye gidip mi aldınız bende yaptırdım da sonucunu bekliyorum
Yok canım ilk attığımı e nabızdan diğer ikisini de direkt hastanenin sonuç sayfasından buldum
So uçlarin güzel @Sıdıkaa bir problem yok sadece vitamin takviyesi alman lazim
Kandan sonra bunu kullanmaya başladım abla teşekkür ederim ense kalınlığı yüksek felan denilince anlamadım sonuçtan da stres yaptım![]()
![]()
![]()
Merhaba kızlar İkili test sonuna göre papp a 572 Beta hgc 66075 çıktı değerler normal mi
Kizlar merhaba ben muaneye ozel hastaneye gidiyoruz ama teztler icin devlet hastanesine gidiyorum 2 li testimi yine devlette yaptırdım sonucu e nabizdan alip kendi doktoruma goturdum ama bana grafiğini getir dedi devlet hastaneside biz tahlil ciktisi vermiyoruz dedi yani isiin özü ben 2 li test grafiğini nereden alabilirm
1.43 ün nerde kalin oldu görüldü canim takma 3.3 üstü kalindir seninkinde problem yok canim
Çok şükür abla teşekkür ederimm
Ya canm bende ikili test verdm ama bu grafigi bulamiyor sonucu e nabizdan aldm ama grafigi nasil çıkardın
Devlette yorumlatsanız ?
Hoşgeldiniz, merhaba ![]()
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Grafik varsa atar mısınız ?
Gittiğin hastanenin sayfasından sonuç grafiğine ulaşabilirsin canım
@Serapanne bana da yardimci olabilir misiniz rica etsem doktorum aslinda direk gen testi yapalim dedi yasimdan dolayi sanirim ama ben ikili testte istedim kafam cok karisik birazda tedirginim