İkili Tarama Hakkında Herşey

Sonuclarda bir problem yok. Canim sağlikla al kucagina

Yaa gerçekten mi çok sevindim ayın 12 sinde randevum hep aklımdaydı çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Cok sevindim saglikla kucagimiza alalim insallah

2 Beğeni

Ultrasn ve tomografi ye 1 aylık belki anca hamileymisim

Iyi aksamlar arkadaslar benim de sonucuma bakanilir misiniz henuz doktora gosteremedim ama doktorum yasimdan dolayi gen testi yapalim direk bence dedi kafam cok karisik

Arkadaşlar ikili testim böyle çıkmış anlayan olur mu

@Serapanne ablaaaağğğ elim ayağım titriyor bi bak kurban olimmm

Sonuçları hastaneye gidip mi aldınız bende yaptırdım da sonucunu bekliyorum

Yok canım ilk attığımı e nabızdan diğer ikisini de direkt hastanenin sonuç sayfasından buldum

So uçlarin güzel @Sıdıkaa bir problem yok sadece vitamin takviyesi alman lazim

Kandan sonra bunu kullanmaya başladım abla teşekkür ederim ense kalınlığı yüksek felan denilince anlamadım sonuçtan da stres yaptım​:kissing_heart::sparkling_heart::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Merhaba kızlar İkili test sonuna göre papp a 572 Beta hgc 66075 çıktı değerler normal mi

1 Beğeni

Kizlar merhaba ben muaneye ozel hastaneye gidiyoruz ama teztler icin devlet hastanesine gidiyorum 2 li testimi yine devlette yaptırdım sonucu e nabizdan alip kendi doktoruma goturdum ama bana grafiğini getir dedi devlet hastaneside biz tahlil ciktisi vermiyoruz dedi yani isiin özü ben 2 li test grafiğini nereden alabilirm

1 Beğeni

1.43 ün nerde kalin oldu görüldü canim takma 3.3 üstü kalindir seninkinde problem yok canim

Çok şükür abla teşekkür ederimm

1 Beğeni

Ya canm bende ikili test verdm ama bu grafigi bulamiyor sonucu e nabizdan aldm ama grafigi nasil çıkardın

Devlette yorumlatsanız ?

Hoşgeldiniz, merhaba :blush:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Grafik varsa atar mısınız ?

Gittiğin hastanenin sayfasından sonuç grafiğine ulaşabilirsin canım

@Serapanne bana da yardimci olabilir misiniz rica etsem doktorum aslinda direk gen testi yapalim dedi yasimdan dolayi sanirim ama ben ikili testte istedim kafam cok karisik birazda tedirginim