28 yaşındayım hayır akraba evliliği değil malesef doktara söylemeyi unutdum ben ikili tarama testin sonucu yüksek geldiği için davn senrumu olabilir dedi sıvı alınıp daha net olur dedi karar size bağlı isterseniz bu gebeliği sonlandırın dedi
Hiç bir doktor size boyle diyemez siz nerde buluyosunuz böyle doktorlari ya saçmalik ben vallahi burda kendimi yirttim hep acikladim ve dedigim ne varsa tek tek çikti yapmayin bunu kendinize bebeginize ya gercekten
Kesinlikle nipt testi yaptırin.Benimde yüksekti bende yaptirdim.Karnindan asla sıvı aldırma düşük tehlikesi var.Bu doktorlara çok kızıyorum nasıl böyle konusabiliyorlar anlamış değilim doğrusu!
Onlar alistiklar için onlara bizim yaşadığımız durumu anlmiyorlr ve rahat bir şekilde böyle konuşarak anne adaylarin pskolojileyle oynuyorlar ben iki gundur bu yüzde uyuymiyorum aglamktan rabbim herkesin evladını sağlıklı bir şekilde kucaklrina almayı nasip etsin iki tane evlafm var allaha sukurlr olsunki sağlıklılar rabbim bunudasaglikli bir şekilde nasip ettsin
Doktorlar bize anne olarak değil hasta olarak bakıyorlar… karnimizda taşıdığımız şeye bebek olarak değil fetüs olarak bakıyorlar… evet illaki alışmışlar ve normal olarak görüyorlar ama bir anne adayınin hassasiyetini duygularını düşünmeleri gerekiyor… dün kuzenlerim hamile olduğumu öğrendi resmen etrafımda pervane oldular. Aman sen yorulma sen eğilme sen aç kalma gibi laflar duydum… evet bir akraba inceliği beklemiyoruz doktorlardan ama bu kadar da gaddar olunmaz yani… ben oğluma hamileyken ultrasonda ense derisi tam oluşmamış alalım dediler asla aldırmam dedim… meğer çocuğun ensesinde gül denen kırmızı lekeler varmış… çocuğum sağlıklı elhamdülillah… iyi ki de kimseyi dinlemedim.
Bizim bir akrabaya senin çocuğun engelli demişler. O kadın gitmiş kürtaj olmuş. Bebeğinde hiçbir engrl yokmuş aslında, kürtaj olduktan sonra öğrenmiş. Ya buna benzer hikayeleri doktorlar da biliyor ve istersen aldır diyorlar. Hani tek diyeceğim yazıklar olsun öyle doktorlara bu arada ben de Konyalıyım.
Kızlar 2 hafta olucak devlet hastanesinde yaptırdım hala sonuç çıkmadı ilk başlarda bulaşıcı hastalıklar testi çıktı şükür bir şey çıkmadı bu günde bunlar ne olduğunu anlayamadım bilen var mı?