Sonucunuz güzel yastan dolayi herhangi bi kombine riskiniz yok kafaniza takmayin ense kalinligi degerleriniz güzel
Hastane sayfasina girdim tc no ve müracaat numarasi istedi mucarat numarasi nedir bilmiyorum sizdende istedimi
Hayır ben tc ve bi kaç doğum yılı anne adı gibi sorularla girdim değişiyordur bunlar müracaat numarası sonuç barkodunun üstündeki numara olabilir mi ki bilemedim
İkili tarama NT ne oluyo benim1.61 yaziyodu cp de 73 gibi biseydi kağıdı kan verirken aldilar
Papp a değeri düşük çıkan var mı 11+1 de ikili test yapıldı papp,a 0.501 çıkti çok panik yaptım
Papp a ne oluyomus bende bugün ikili tarama yaptırdım ama değerlerden bişey anlamadım kanda verdim sonuçları 2 hafta sonra vercekler mis
İkili test sonucunda çıkan bi değer önemliymis
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah![]()
Amin inşallah cümlemizin ki ![]()
Merhaba kizlar bugün ikili tarama testini perinatoloji doktoru yaptı sonuçlar iki hafta sonra cikcakmis şimdiden randevu alıyım dedim direk perinatolojiye e nabız randevu vermiyo takip kaydı gerekiomus uzmanlık gerektiği için sizce gebe bolumden başka doktora alsam sonucu verirmi
Merhaba bazı hastanelerde laboratuvar bölümü test sonucunuzu size verebiliyor. Orada işleyiş nasıldır bilemiyorum ama isterseniz bir danışın derim. Perinatolojiye direkt randevu verilmiyor malesef kadın doğum un size yeşil alan açması gerekiyor o bölüme randevu alabilmek için.
Cok tesekkur ederim @Serapanne cok sagolun yardımınız ve bilginiz icin
Ulturason ölümleridir ense kalinliği falan
Hoşgeldiniz aramıza
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Grafiği atabiliyorsanız atın bir, öyle inceleyim
Merhaba canım aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Merhaba kızlar 2 li tarama testini yapmayan var mı? Sizce gerekli mi ben kararsız kaldım.
İkli. Taramayı yaptır donuc normal cıkarsa üçlüye gerek yok demişti doktor, ikili. Önemli bence
Abla bnm 2 li testi de yorumlarmsn atsam