Hepimize pasta 🎂

Ayy teşekkür ederimm

1 Beğeni

@Leyla1991 Doğum günün kutu olsun canım

1 Beğeni

Ay valla vijdan yaptım keşke göndere bilsem hakkını helal et valla

Seninde doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu yaşlara ailen ve sevdiklerin ile birlikte :partying_face::smiling_face_with_three_hearts::birthday::heart:

1 Beğeni

Sakın böyle düşünme lütfen. Ne olacak ya her yerde pastane var istesem eşim de alır zaten. Yarın isterim alır gelir :kissing_heart: siz keyfinize bakın

1 Beğeni

Olsun resmi attigima pişman oldum aynen var pastane ama içim el vermedi

@Leyla1991 @ozlemmustafa.demirca Doğum gününüz kutlu olsun kızlar​:innocent: mutlu,sağlıklı,huzur dolu bir yıl olur sizin için.:sparkling_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Bende 28 yaşında oldumm

1 Beğeni

Teşekkür ederim

17 subat​:sparkling_heart::hugs:

1 Beğeni

Oy şimdi gördüm yerim ben paşayı maşallah :heart_eyes: @Cansu

1 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun abla :two_hearts::two_hearts: çocuklarınla nice güzel yaşlara inşallah rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin

2 Beğeni

Amin canım benim Allah razı olsun çok sağ ol bitanem :two_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: :heartbeat::heartbeat::heartbeat:

1 Beğeni

@Leyla1991 @ozlemmustafa.demirca Nice güzel, mutlu ve biz’li yıllara inşallah :pray::star_struck::heart_eyes:

Geç gördüm kusura bakmayın, kaç gündür koşturmaca içindeydim. Sizi çok seviyorum. İyi ki doğdunuz :smiling_face_with_tear:

Middle East Dance GIF by barqdesigns

2 Beğeni

@Leyla1991 ve @ozlemmustafa.demirca bende geç gördüm kusura bakmayın güzel kalpli arkadaşlarım rabbim sağlıklı huzurlu ailenizle daha nice yaşlarınız olsun iyi ki doğmuşsunuz iyi ki tanımışım sizi ben akroştiş yazarım bide onuda yazayım size canlarım leylacığım bu sana Laleler kadar güzelsin En güzel günler senin olsun Yavruların ve eşinle hep mutlu ol Latifeli arkadaşım Ailenle hep mutlu günlerin olsun Canım arkadaşım

Buda senin için özlemciğim Ömrünü hep mutlu geçirirsin Zamanın çocukların ve eşinle mutlulukla geçsin Leylaklar gibi uzun ve güzel olsun ömrün En huzurlu ve mutlu günlen senin olsun Musmutlu ol canım arkadaşım :cake: :birthday: iyi ki doğdunuz​:kissing_heart::blush:

3 Beğeni

Ay ya düşünme öyle ya lütfen kendimi kötü hissediyorum. Sanki görmüyor muyuz gün içinde sürekli böyle yiyecekler görüyoruz zaten :kissing_heart:

1 Beğeni

@Leyla1991 Doğum günün kutlu olsun canım benim.Sağlıklı,huzurlu ve sevgi dolu bir ömür geçirmeni diliyorum.İyiki tanımışım,iyiki varsın!🪻:heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@ozlemmustafa.demirca Doğum günün kutlu olsun abla.Ömrün uzun,canın sağ olsun her zaman.Nice yaşlara!:heavy_heart_exclamation::smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻

1 Beğeni

Canımın içi :two_hearts: bende seni iyiki tanımışım Allah razı olsun :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni