Hepimize pasta 🎂

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts: ben de seni çok seviyorum :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :two_hearts: sen kusura bakma tanıyamadım şimdi resmini görünce tanıdım hakkını helal et güzel mesajin için çok çok teşekkür ederim :two_hearts: bende seni iyiki tanımışım

3 Beğeni

Rica ederim ne demek canımsın :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Helal olsun

2 Beğeni

@Leyla1991 @ozlemmustafa.demirca @Deniz42 @SEB iyi ki dogdunuz kızlarrrr​:partying_face:

5 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts:

2 Beğeni

20 Mayıs günü

1 Beğeni

Şubatta doğan hamişlerimiz ne gün doğmuşlar :smiling_face_with_three_hearts: şubat pastası yapalım :star_struck::birthday:

1 Beğeni

Günay şeften şubatta dogan hamişlerimize pasta

Doğum gününüz kutlu olsun hanımlar @Tatlım @Zeliha1 @Didem.Nursema @Tuana.akca27 @Zehra.ç

13 Beğeni

Normalde oturmayı biliyormu?:heart_eyes:elinide pastaya batırmış yaramaz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ellerine sağlık Günay şef :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::grin::grin::grin:

Mutlu yıllar kızlaaarrr :partying_face:

1 Beğeni

Yaa teşekkür ederim elinize sağlık :kissing_heart::heart_eyes:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim lohusalık döneminde ağlattı birazcık :white_heart::white_heart: ellerine sağlık günay şefimizin

2 Beğeni

Evet artık oturabiliyor :grin:

1 Beğeni

@NURAN @Zehra.ç @Didem.Nursema

Valentines Day Love GIF

3 Beğeni

Yaaa :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Cansu çok mutlu ettin beni :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biri :purple_heart: o kadar mutlu oldum ve duygulandım ki anlatamıyorum​:face_holding_back_tears: Allah razı olsun sizden, sen beni çok mutlu ettin Rabbim de seni çok mutlu etsin inşallah :purple_heart::purple_heart::purple_heart:

2 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebekler ne zaman oturmaya başlar?

11 gun var daha ama cok guzel tesekur ederızz​:heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Ayyyy gerçekten ne kadar hoş ne kadar naif düşüncelisin çok çok teşekkürler çok şaşırdım çok mutlu oldum :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: çok duygulandım vallahi

1 Beğeni

@Tatlım @Zeliha1 @Tuana.akca27

Long Distance Love GIF by Chibird

3 Beğeni