Hepimize pasta 🎂

Merhaba hanımlar
Doğum gününüz ne zaman?

7 Beğeni

@Esma @İlknur
Doğum günün kutlu olsun :birthday::partying_face:
Yeni yaşın sana mutluluk güzellik getirsin :sparkling_heart:

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos

4 Beğeni

Teşekkür ederim güzelim :heavy_heart_exclamation: @Cansu

3 Beğeni

20 Mart benimki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Mutlu yıllar @Esma :smiling_face_with_three_hearts: Oğluşunla ve eşinle nice yıllara :heart:

2 Beğeni

Teşekür ederim Nuran :heavy_heart_exclamation: Amin inşallah :rose: @NURAN

2 Beğeni

1 Haziran​:smiling_face_with_three_hearts:

@Esma Sağlık,huzur,sevgi dolu nice yaşlara.Doğum gününüz kutlu olsun.:tulip::birthday:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation: @FidanUğur

1 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun oğluşun, eşinbe sevdiklerinle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yaş diliyorum. :cherry_blossom::heart_eyes::heart:

2 Beğeni

12 ekim benim de çok var​:smile:

1 Beğeni

7 Ağustos :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederiiimm​:rose::heart: @Funda

2 Beğeni

Aralık bende :innocent::innocent:

17 Nisanda :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :face_with_hand_over_mouth::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@İlknur ve @Esma doğum gününüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllara :birthday::smiling_face:

3 Beğeni

İlknuuurrr şuan farkediyorum ilk yazıda senin isminin de etiketli olduğunu :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3: Doğum günün kutlu olsun güzelim :heavy_heart_exclamation: Yeni yaşında dilediğin tüm güzellikler seni bulsun, sağlık, bereket, huzur bulunduğun hiç bir haneden eksik olmasın :rose::palms_up_together:t2: İyi ki doğdun :birthday: @İlknur

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Çooook teşekkür ederim Esma benim dündü ama olsun birlikte kutlamak varmış :cherry_blossom: senin de doğum günün kutlu olsun eşinle,bebeginle, sevdiklerinle çok güzel, huzurlu, sağlıklı, mutlu bir ömrün olsun her şey gönlünce olsun nicee seneleree :cherry_blossom::heart:
Feliz Cumple Happy Birthday GIF by DINOSALLY

3 Beğeni