Hepimize pasta 🎂

Nice güzel yaşların olsunn :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tebrik ederim çiçeğimm​:tulip:nice yaşlara :sparkling_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

İyi ki doğdun canım nice sağlıklı yaşlara

1 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun canim​:two_hearts: Happy Birthday GIF by Rodney Dangerfield

2 Beğeni

Teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Buda eşimin sürprizi haksızlık ettim adama Instagramda da doğum günü videosu paylaştı ben şok

Şu şekilde fotoğraf atabildim :face_with_hand_over_mouth: bu video aslında

3 Beğeni

Adamın günahını aldın be abla :rofl:

Afiyetler olsun

2 Beğeni

Yaaa çok sevindim senin adına. Doğum günün kutlu olsun. İnşallah her şey gönlünce olur. Rabbim yuvanıza sohbet, huzur ve mutluluk versin. :cherry_blossom::heart_hands::tada::cake:

2 Beğeni

Aynen öyle valla :see_no_evil: utandım anam saygı sevgi hoşgörü ve sadakat olsun benim hiç bir şeyde gözüm yok

2 Beğeni

Canım pastadan çekti. Ne zamandır böyle doğum günlerinde meyveli pasta alıyorlar ben de sevmiyorum pek geçenki ni yemedim hatta. Dedim bir dahaki doğum gününde benim için çikolatalı alın​:joy:

2 Beğeni

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim :two_hearts::palms_up_together:t2: cümlemizin evine huzur versin inşallah

1 Beğeni

İyi kalbinden dolayı o. Gözümüz yükseklerde değil :relieved: ben de senin gibi düşünüyorum.

1 Beğeni

Oy kıyamam yakın olsan hemen göndersem

1 Beğeni

Allah razı olsun görmeden tanıyorsunuz artık beni valla :smiling_face_with_three_hearts::heart::palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, yemiş kadar oldum​:relieved:

1 Beğeni

Güzel yüreğinizden öptüm :kissing_heart::heart_hands:

1 Beğeni

Benimde dün canım çekti ama söylemedim eşime yan komşumun oğlunun 1 yaş doğum günü vardı Instagram da fotoğraf atmış aynı pasta bende oğluma dedim canım nasıl istedi ama neyse dedim oğlumda anne sen olsan o hamileyken veya hamile olmasada tabak tabak doldurup yesinler diye veriyordun keşke bir dilim gönderse sana dedi Allah işte kalbim temizmis eşim aynısını alıp getirdi ben yardım etmeyi yedirmeyi çok severim doğum yaptı eve geldi çeşit çeşit kurabiye, kek, börek, tatlı, mercimek köftesi, makarna salatası, sarma yapıp kutulara koyup vermiştim gelen misafirlere ikram etsinler diye helali hoş olsun gene yaparım bu benim tarzım ben annemden böyle gördüm

3 Beğeni

Oğlunuzun da farkında olması peki. Ya işte her insan ince düşünemiyor maalesef. Gerçekten böyle konularda yapı kadar aile de çok önemli. Benim ailem de çok fazla bonkör ve eli açıktır. Ben de öyle gördüm. Bir şey yapayım kendim yemeyeyim herkese vereyim :joy: bak daha büyüğünü Allah size sunmuş. İnşallah tadı güzeldir :kissing_heart:

3 Beğeni