Hepimize pasta 🎂

Ne kadar tatlısiniz masallah size boyle ince fikirli insanların olduğunu bilmek beni çok mutlu etti Allah guzel kalbinize gore versin inş :blush::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Mesajı okurken daha demin bu mesajı okudum ben yanlışmı hatırlıyorum acep dedim leyla ablayla aynı yazmışsın :thinking:az daha deliriyordum senin yüzünden özlem​:smile:

3 Beğeni

Kopyacı @ozlemmustafa.demirca ağrısı var ya kopyala yapıştır yapmış ay sevane hiç gülesim yoktu Kendall Jenner Lol GIF by DAVE @Birhayaldigeldigecti

2 Beğeni

Agrıdan ne yazdıgımı bilmiyorum düzeltiyim şimdi gördüm, :rofl::rofl:

3 Beğeni

O minnak ellerinde günay yapmış ellerini yerim senin ben ya minnak şefim burda olmak sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor sanki senelerdir tanıyormuşum gibi iyiki varsınız ayy duygulandım ya şuan yaaaa çok teşekkür ederim :sob::sob::sob::sob::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart::heart::heart::heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Beğeni

Benim doğum günümde 7 temmuz

3 Beğeni

Senin bu ince düşünceli olman var ya…:clap:t2::heavy_heart_exclamation: @Cansu

2 Beğeni

Pasta yerine seni yiyeceğim Günay :star_struck::heart_eyes:

1 Beğeni

19 ocak doğum günüm yaşlanıyorum bea kızlar

3 Beğeni

İyi ki doğdun çiçeğim :sunflower::partying_face::partying_face::partying_face:

3 Beğeni

1 Ağustos :joy::birthday:

2 Beğeni

ve ben bugün 33 oldum :hugs::partying_face::birthday:

4 Beğeni

@ozlemmustafa.demirca @Leyla1991 doğum gününüz kutlu olsun çiçek kızlar :birthday::cherry_blossom::bouquet::rose::dancer::star2::partying_face::woman_fairy:t2:

2 Beğeni

Teşekkür ederim bitanem @Cansu inanır mısın sen ve çocuklarım dışında hiç kimse kutlamadi su saatte kadar bakalım :pensive:

1 Beğeni

Ayy çok teşekkür ederim canım benim çpk mutlu oldum :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Ayy teşekkür ederim canım benim çok mutlu oldum :heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İyi ki doğdun kuşum :sunflower::partying_face::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Doğum günün kutlu olsunn evlatlarına nice yillara :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim fıstığım :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts: iyiki varsınız :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts: