Hastane çantası hazırlık

Teşekkür ederim sen söyleyince kendimi çok çalışkan hissettim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İkinci kez anne olmama rağmen bana da fikir oldu, ekran görüntüsü aldım :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :star_struck::see_no_evil:

1 Beğeni

Baba için bi hazırlık yapmadım zaten yanımda kalamıycak. Ayrıca hastane de uzak değil arabayla 5 dk. Gerisi aynı bende hazırladım ama eksik varmı diye düşünüp duruyodum.bunu paylaştığın iyi oldu. :heart::cherry_blossom:Birde elektrikli cezve çok mantıklı geldi kullanılmasına izin verirler mi acaba ne alaka derler mi​:smile:

2 Beğeni

@Funda Kullanılmasına izin veriliyor canım. Benim kaldığım odamın yanındaki odada bir kadın ne güzel kullanıyordu su ısıtmak için falan :joy:

2 Beğeni

Tarak ve şarj aletini unutmayın. Size fikir olmama çok sevindim :star_struck:

1 Beğeni

Ay bilemedim devlet ya​:smile:

1 Beğeni

Evet ikiside yok şuan iyi dedin koyayım :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

@MucizeTeyze doğumum yaklaşyor hastane çantama ne koymalıyım. Senin ne önerin olur

Maalesef bu haftaki Mucize Teyze etkileşimleri kotasına ulaştınız

@MucizeTeyze doğumum yaklaşıyor hastane çantama ne koymalıyım. Senin ne önerin olur ? @Cansu hanım sizin kota dolmuş sanırım sizin yerinize sordum :smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba @İlknur ve @MucizeTeyze, hamilelik sürecinde hazırladığınız en kapsamlı hastane çantası bile bazen yetersiz kalabilir, bu nedenle en önemli şey ihtimalleri önceden düşünmek ve hazırlıklı olmaktır.

Bebek için;

• Alt üst takım (3-4 adet)
  • Zıbın (3-4 adet)
  • Yenidoğan bebek bezi
  • Bebek giysileri (hastane çıkış kıyafeti, kazak, atkı, eldiven, şapka vb.)
  • Müslin örtü (1-2 adet)
  • Çorap ve patik (1-2 adet)
  • Pişik kremi
  • Islak mendil
  • Biberon (lazım olursa her ihtimal için)
  • Emzik (lazım olursa her ihtimal için)

Anne için;

• Emzirme örtüsü
  • Sütyen (2 adet)
  • Göğüs pedi (bol miktarda)
  • İlk günler için pamuklu şapka
  • Gecelik (2 adet)
  • Pijama (2 adet)
  • Şerit ped (hastane tarafından sağlanmazsa)
  • Kişisel hijyen malzemeleri (diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun, havlu vb.)
  • Saç bandı
  • Terlik
  • Sıcak havalarda çıkmak için birkaç tişört ve eşofman altı
  • Elektrikli göğüs pompası (isteğe bağlı)
  • Yedek gözlük, lens, gözlük kutusu (gözlük ve lens kullanıyorsanız)
  • Telefon şarj cihazı

Eş için;

• İç çamaşırı
  • Tişört ve ayakkabı
  • Kişisel hijyen malzemeleri (diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun,

:star_struck::sparkling_heart::face_holding_back_tears: Ben böyle nasıl güzel arkadaşlıklar edinmişim :smiling_face_with_three_hearts: Teşekkür ederim Teyze ne cevap verecek diye çok merak etmiştim. Bazen beni çok şaşırtıyor. Geçen gün kahvaltı tarifleri önerdi :rofl:

Bu benim çantanın cevabının aynısıni vermiş :star_struck::rofl: Teyze de benim çanta içeriğini cok beğenmiş :sparkling_heart: Benim çanta içeriğimi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim @admin hanım

1 Beğeni

Evet ben de ona dikkat ettim aynı neredeyse :joy::smiling_face:

1 Beğeni

Ne çok koyulmuş her şeyden azerbaycanda,benim gitdigim hastahanede,az gətir diyorlar.bir kez cok şey götürdük geri getirdik yine :face_with_diagonal_mouth:

@Giz9435 benim çantam favori oldu :star_struck::grin::sweat_smile:

1 Beğeni

Yaaa teşekkür ederim canim hemen bakiyorum listeye :smiling_face_with_three_hearts: @Cansu

1 Beğeni

@Aysel1 bu konu başlığı dikkatinizi cekebilir

1 Beğeni

@Cansu @NURAN @Giz9435 sizin doğum çantalarınızda keşke şunu da alsaydım dediğiniz veya şunu hiç koymasamda olurmuş dediğiniz şeyler oldu mu @Betuesk ile 32 haftamızdayız ve çantaları hazırlamaya karar verdik :smiling_face: Tecrübeli olduğunuz için size danışmak istedim :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

@İlknur Keske sunu da alsaydim dediğim bir sey olmadi şükür… kendime her ihtimale karsi fazla pijama takimi almistim ona gerek olmadı, biberon vs almistim ona gerek olmadi Gogus pedi vs onlardan bayagu almistim yanima fazlasina gerekil yokmus Ben hastanede cok kalmadım mesela gece 10da dogum yaptim sabah 8 de cıktim ondan cok fazla esya kullanmadım diyebilirim

Siz bebek icin takimlari fazla alin yaniniza ne olur ne olmaz ben doğduğunda giydigi kiyafet dışında 2 takim giydirmistim kusabiliyorlar ya da baska bir sey oluyor cabuk kirleniyor… depend vs almamistim iyi ki almamisim dedim hastaneden fazlaca hasta bezi vermislerdi , eve giderkenden de regl kilodu almıştım onu kullandım

4 Beğeni