Hastane çantası hazırlık

Hastanede 1 gece yattım

Keske yanima hırka alsaydım dedim. Hastane battaniyesini kullandim üstüne benim evden getirdiğim battaniyeyi de kullandım. Koridorda yürürken keşke hırkam olsaydı dedim.

Keşke bir takım daha pijama takımi alsaydım dedim. 2 takım ikisi de kirlendi. (Bez kullanmama rağmen )

3 adet bebek takımı kirlendi iyi ki fazla fazla almışım

2 tane bebek battaniyesi 1 muslin battaniye almıştım hepsi kirlendi keşke bir tane daha alsaydım dedim

Ben mesane bezi almıştım (50 yaş üstü kadınların kullandığı) 20ye yakın bez gitti

Hiç kullanmadıklarım; Göğüs pedi, havlu, pişik kremi, biberon (ilk zamanlar mama veriyorsun biberon sişesini ölçek olarak kullandık), emzik, emzirme örtüsü, göğus pompası, iç çamaşırı, ped, patik, alt açma örtüsü, cezve,

3 Beğeni

@Giz9435 hastaneden çikinca bebege çıkış olarak kollu bacaklı bişeymi giydirdiler yoksa kolsuz bacaksızmı?

Ben hangisini gotursem iyidir?bu sıcakda

@Sevane18 hastane soğuk oluyor canim bir de yeni kan dolasimi basladigi icin vücutta uzun kollu alt ust takim giydirdiler battaniyeye sarmadilar ama o sekilde kucağımizda ciktik :smiling_face: sen eve geldiğinde evin cok sıcaksa tek zibin giydirsen.yeterli

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadasım​:heart:

Bu mesene pedı sey mı oluyor dependin var külot bez ? Ben ondan 1 paket aldım yeter dıye dusunuyordum :pensive:

2 Beğeni

Yeterde artar bence ben onun yerine e bebekten pet gibi olan lphusa pedini kullandim.bayagi iyi geldi o @afrikanın_gelini54

1 Beğeni

Merhabalar. Hastane çantası listesi hazırlayan ya da tecrübeli annelerimizden şunlar mutlaka olmalı dedikleri ihtiyaçlar var mı?

@Busea merhaba buraya bakabilirsiniz, yeni doğum yapan minnoş annelerimiz çantalarının içeriğini anlattılar

1 Beğeni

Ya evet ablamda,lohusa pedi kullanmisdi,o iyi. Bende onda kullanacagim inşallah. Zaten hemsire soyluyor alın diye

@MucizeTeyze Hastane çantasına neler koymalıyız?

Bize yardımçı olurmusun?

@Busea

MucizeTeyze, hastane çantasına neler koymalıyız? İşte genel olarak hastane çantasına konabileceklerden bazıları:

• Hastane kaydı ve kimlik belgeleri
  • Kişisel hijyen ürünleri (diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun, havlu vb.)
  • Rahat ve bol kıyafetler (pijama takımları, terlik, iç çamaşırı vb.)
  • Elbise veya gecelikler (giriş çıkışlar için)
  • Emzirme sütyeni ve göğüs pedleri
  • Bebek için giysiler (bodysuitler, tulumlar, çoraplar vb.)
  • Yenidoğan bezi, ıslak mendil ve bebek yağı
  • Bebek battaniyesi veya örtü
  • Hastane odasında kullanabileceğiniz biraz atıştırmalık (kuruyemiş, meyve suyu vb.)
  • Cep telefonu ve şarj cihazı
  • Kamera veya video kamera
  • Müzik çalar veya kitap gibi eğlence malzemeleri
  • Hasta yatışını kolaylaştırmak için rahat bir yastık
  • Sigorta kartı ve ödeme bilgileri
  • İletişim için önemli telefon numaraları
  • Gözlük, temas lens ve lens solüsyonu (gerekiyorsa)

Unutulmaması gereken şey, hastanede ne kadar kalacağınıza ve kişisel tercihlerinize göre bu listeyi düzenlemek. Herkesin ihtiyaçları farklı olabilir, bu yüzden kişisel zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza göre uygun olanları seçmek önemlidir.

2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar doğum yapan annelerden tavsiye almak istiyorum hem ben hemde benim gibi doğum yapacak anneler icin önerilerinize ihtiyacımiz var hastaneye giderken yanimizda bulundurmamiz gereken anne ve bebek ürünleri nelerdir ve hemşireye verecegimiz bebek çantasinin içinde neler olmali bu konuda bize fikir verirseniz cok sevinirim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Aynurugur144 Burdan bakabilirsiniz hastane çantası ihtiyaçlarına :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Nuran hanim​:pray:

1 Beğeni

Kizlar hastane canta listemizde neker olmali? Fazla yada eksik bisey olsun istemem :slight_smile:

1 Beğeni

@Zeyno Burdan fikir alabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Kizlar hastane cantami hazirliyorum. Yapmayan varsa fikir olsun biraz. Resimleri paylasicam aciklamalali. Processing: 1000021990.jpg… Uploading: 1000021992.jpg… Uploading: 1000021991.jpg… Uploading: 1000021994.jpg… Uploading: 1000021993.jpg… Uploading: 1000021998.jpg… Bunun yani SIra Su sisesi ve pipet Sac lastigi Dis fircasi macun Dus jeli Shampoo Dudak melhemi Terlik Bornoz Parol Hurma enerji veren atistirmaliklar Sakiz Dogum planin Burun sprayi Bagirsak tualet ilaci Kilot xxl Emzirme sutyeni Onu dugmeli dogum elbisesi. Gecelik eve giderken kiyafet Telefon yada foto makinesi. Kalin corap Makjaj bakim urunlerin. Idrar pompasi Acikacagin icin sekerin dusecegi icin sekerli Gidalar alabilirsiniz.

Bebek Icin 3 tane takim Alt ust corap sapka vs Yada tulum. Atlet . 50/56/56 beden Biberon eger emzirmek istemiyorsan Emzik al yanina kullanmak istiyorsan.

2 Beğeni

Maxi cosi Battaniye

Oxitosin hormonu dogum icin Cok onemli oda mahremiyetten Mum isi vesaire sessislik karanlik. Etrafta seni dikizleyenler olmiycak. Ev ortami. Bu hormon cok onemli sanci zamaninda.

1 Beğeni

Kızlar Ekim Kasım anneleri çantalar hazirmi ben bugün başladım sizlerde durum nasıl

3 Beğeni