Hem hastane çantası olarak hemde günlük kullanım için nasıl nir çanta tercih ettiniz sırt çantası mı yoksa omuz çantası mı hangisi çok kullanışlı ve rahat olur
Hangi siteden aldınız acaba? Link atma şansınız var mı
Tabii ben Trendyol Dan aldım
Bunun aynısı benim favorilerimde duruyor da trendyoldan mı aldınız
Tmm yorumu yeni görüyorum evet ordan almışsınız teşekkürler:)
Teşekkür ederim
Kumaşı nasıl bu ürünün peki leke tutarmı
Yani henüz kullanmadım bilemiyorum ama leke tutacak bir kumaşı yok gibi
Hastane çantası için neler hazırladınız bebek için 3 takım giysi 3 zıbın takımı yeterli olur mu
Ben isimli hastane cikisi yaptırdım 10 lu onu koydum 2 tane 5li takım koydum 1 tane tulum koydum ayriyeten 4 -5 tane ağız mendili 3-4 tane zıbın koydum 1 tane kalın battaniye 1 tane ince battaniye 10 tane bez Islak mendil
1 tane 10 lu 3 tane 5li takım 2 de tulum koydum hepsinin içine çıtçıtlı zıbın koydum, 3 çift çorap koydum eldivenlerin sıkacağını söylüyorlar ellerini , biberon, sağma mak. 2 takım anneye pijama terlik, 2 bebek battaniyesi, bir kalın bir ince , yan yatış yastığı,kendime hırka , 4 adet depend,15 adet bebek bezi , iki iç çamaşırı 1 emzirme sütyeni, pişik kremi, göğüs ucu kremi ,nevresim takımı ve süsleme malzemeleri koydum
Çıtçıtlı zıbınlar uzun kollumu ben hiç uzun kollu yeni doğan zıbın almadım birde kışa geliyor ama alacağım galiba birde valiz için organizer mi aldınız
Evet organizer aldım. Hastane ye aldığım çıtçıtlı zıbınlar kolsuz çünkü takımların hepsi uzun kollu 2 kat kol üst üste olmasın dedim. Uzun kollu da çantaya almadım evde dolapta 6 tane kadar aldım var lazım olurrsa diye
Ben uzun kollu da aldım koydum kısa kollu da aldım canım valiz içi organizer aldım çok düzenli oldu herseyini ayri ayrı koydum
Ben 1 tane almıştım aralık başına denk geliyor benim doğumumda nasip olursa dedim zaten evler sıcak ya kısa kol zıbın giydiririm ya da sıfır kol diye düşündüm açıkcası