Bende bu ay hazırlamaya başlayım diyorum nasip olursa inşallah
Bende 3 takım koydum içlerine zıbınları kısa kol bıraktım herbirine bir çorap 3 tane de alt üst takım zıbın seti 3 tane Ağız mendili Biberon Temizleme pamuğu 20 tane bez Bir kalın bir ince battaniye Bir örgü yelek Kendime de iki takım pijama Terlik çorap patik hırka ped iç çamaşırı Henüz sağma makinası almadım inş lazım olmaz
Aralık için uzun kollu mecburi kış ortası ben ekim doğumlu olmasına rağmen aldım bence al. Dışarı çıkarken içlik olarak bile giydirebilirsin.
Evet evde pek gerekmez ama belki ilk 1 2hafta gerekebilir veya banyosundan sonra falan
Merhaba kizlar. Hastane çantanıza neler koydunuz ?
Ben 33 haftalığım henüz çantam hazır değil
Ne zaman hazirlamayi düşünüyorsunuz ? Ben acele mi ediyorum acaba
Yok hayır o kişiden kişiye değişir benim eşyalarım hazır yıkandı ütülendi bebeğimin de benimde herşeyimiz sadece hazırlaması kaldı önümüzdeki hafta ya da diğer hafta yerleştiririm diye düşnüyorum
Bugün bende kızımın esyalarini yıkayıp utuledim
4 5 takım koydum bebek için bez biberon emzik battaniye muslin örtü 1 tane yelek kendim icin 2 gecelik 2 çorap 2 atlet depend iç çamaşırı
Ha bide birkaç tane ağız mendili ıslak mendil vs.
34.deyim henuz hazir deil cantam.klasik hastanecikisi yedekli takimlar mendil bez muslin ortu ve kalin battaniye biberon mama .kendom icin depend corap gecelik iccamasiri koycam.rulo havlu islak mendilde koyarim hijyen aciisndan.inslh buhafta yikayip utuleyip yerlestiririm![]()
36.2 deyim iki hafta sonra sezeryan olucam hiç bir şey koymadım daha özelde olucak her şey hastane tarafından karşılanacak sanırım hastane çıkışı ve makyaj çantamı alıcam sadece
Hastane çantası icin hangi cantayi satin almam lazım resim atar mısınız
Ben hastane çantası almadım orta boy valiz kullanacağım. Sende öyle yapabilirsin özel çanta almaya gerek yok bence. Ama valiz için organizer alabilirsin düzenli dursun diye.
Heee cok güzeler
Evet canım böyle bir şey olabilir küçük boy valiz hayırlı olsun inşallah Allah giydirmeyi nasip etsin çok güzeler ![]()
![]()
Evde var İki tane ama çok büyük ikisi de bu hafta çarşıya çıkacağım alacağım bir tane küçük bir tane de anne çantası alacağım
Evet canım ![]()
Valize neler koydunuz?Bende küçük boy valiz kullanacağım ama bebişin eşyaları zaten doldurdu daha kendi kıyafetlerimi koymadım