Hastane çantası hazırlık

Temizle pamuğu ve pişik kremi lazım olur mu ki

1 Beğeni

Tamam o zaman ya ben ondan da koyarım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :cherry_blossom: göğüs pompası,emzik,biberon ve mama koyacak mısınız

1 Beğeni

Doktorlarınız hastane çantası için liste verdi mi verdiyse görsel olarak paylaşır mısınız benim doktorum vermedi ve sanırım vermeyecek sizlerinkine göre hazırlarım

Aaa neden vermedi normalde doktorlar veriyorlar

1. haftadayım sonraki kontrolde tekrar soracağım hastane mi veriyor doktor mu acaba

@Moderatörler bilgisi olan var mı

1 Beğeni

İki doğum yaptım ikisindede ne doktor ne hastane liste vermediler kendim internetten bakıp hazirlamistim

Örnek atar mısınız tecrübeleriniz benim için önemli

Bebek için hastane çıkışı almıştım içine birde bez koyup hemşireye verildi iki yada üç tane de yedek takım almıştım ama yetmedi benimki ilk bebeğim doğum hanede usudugu için sırtına kadar çıkmıştı eşim ekstradan aldi hastanedeyken her ihtimale karşı bebek için biraz fazla kıyafet koyun kendime gecelik ped göğüs pedi koymuştum kış çocuğu olucaksa kalın battaniye al bide bebise kendin için çorap hırka alabilirsin bazı bunyeler doğumdan sonra usudugu için iyi oluyor

Şuan aklıma gelen bunlar ekstra bişey varsa yarına cevabını almış olursun canım başka arkadaşlarda yardımcı olur

1 Beğeni

@Fadik arkadaşım paylaşmıştı:cherry_blossom: ben buna göre eskiklerimi temin ettim :innocent: işine yarayacaktır :smiling_face::sparkles:

3 Beğeni

Paylasım icin tesekkürler canım. Cok iyi oldu. Bebeğin verilerini anlamadım bir tek o ne oluyor ?

1 Beğeni

Hastane dosyası vs

2 Beğeni

Kızlar hastane çantasına neler koyacaksınız ? Biberon ve süt sağım makinası lazım eder mi ?

Bebeğe kaç takım kıyafet gerekir?

Kaç tane pijama takımı koymalıyım 2 yeterli olur mu ?

Lohusa Pedimi olmalı yoksa depend mi almalıyım?

Çok kısa bir süre kadın doğum servisinde çalışmıştım. Bir çok kadına süt sağım makinesi lazım oldu. Hatta o zamana kadar süt sağım makinesi almayanlardan eczaneden manuel alanlar oldu. Gözlemlerime göre manuel kullanımı daha zor. Bir süre sonra elin kolun yoruluyor.

Ben biberon kullanımını önermiyorum. Bence biberon anne memesinden uzaklaştırıyor. Ek mama verilecekse çay kaşığı yardımıyla verilmeli.

Gözlemlerime göre 3 adet 5li hastane çıkışı, 1 adet 10lu hastane çıkışı alıyorlar

Pijama takıminda 2 yeterli olur.

Depend memnun sayısı çok

Bu sefer hemşire değil de anne olarak tecrübe kazanmaya başladığım için yolun başındayım. @Gizem

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim cevabın için biberon olarak kaşık biberonlar varmış onlardan alsam daha iyi olur o zaman elektrikli süt sağma makinası alayım yanıma depend tercih ediyorum bende o zaman :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bebek için: 2 tane hastane çıkışı biri 10 lu biri 5 li takım 2 tane tulum 2 tane zıbın biri uzunkollu diğeri kısakollu Çorap patik eldiven /yaka önlüğü bere mevsimine göre battaniye Kundak Pişik kremi Ağız silme mendili Müslin örtüsü Alt değiştirme örtüsü Puset Bebek bezi Emzik Anne için: 2 tane pijama takımı Lohusallık Lohusallık taç ve terliği Emzirme südyeni 2 tane Bol bol iç çamaşırı ve çorap Hasta bezi Göğüs ucu kremi Havlu bir büyük bir de küçük Diş fırçası ve macunu Makyaj malzemesi ve dedorant Kirliler için torba Islak ve kuru mendil Su ve atıştırmalıklar Şarz aleti Cüzdan Ve emzirme önlüğü

3 Beğeni

Hastane çantasını hazırladık mı? Neler koyduk veya koymayı planlıyorsunuz? Hadi listeleri paylaşalım :baby_symbol:

1 Beğeni