Hastane çantası hazırlık

Şuan 23. Haftadayım. Çantaya ekleneceklerin alışverişini yapmaya başladım. Listeye yazmayanlardan ek olarak emzirme örtüsü koymak istiyorum. İlk başlarda yanımda biri varken emzirirken görmeleri beni utandırabilir. Allah Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza versin

2 Beğeni

https://www.tiktok.com/t/ZMYsv7c4v/

Sizce aldıkları yeterli mi? Şarj aletini unuttu. Göğüs ucu kremi de almak gerekir mi?

@Mutlubiranne_1 aramızda en tecrübeli sizsiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Maşallah hər şeyini almışsın bişey kalmadı geriyə sanırım? Sən Temmuz’da bense Ağustos da inşallah :blush::pray:

1 Beğeni

Tecrübemi size iletirim.

1 Beğeni

Bebeğe lazım olan şeylerden kaç tane kaç tane almak daha iyidir ?aslında bilgim var ama .ben az buldugum için soruyorum.

Ben de hala bunu araştırıyorum. Genelde hepsinden 3-5 tane alın diyorlar

1 Beğeni

Bebek çabuk buyuor diye aldiklarimiz az kullaniliyor bununicin soyluyorlar az alın diye .ablam almıştı 3 kıyafet .3 gülüm fılan.ama hepsi 20 gün sonra küçücük kaldı ,onuncin dikkatli olmak gerek zaten kucuck bebek birsuru kiyafeti neyapsin

2 Beğeni

https://vm.tiktok.com/ZMYn4yvSc/

@Hatice ben mayısın ikinci haftası çantamı hazırlamak istiyorum. Bana öneride bulunmak ister misin :innocent:

1 Beğeni

@Zeyce bebeğiniz sağlikla gelsin

1 Beğeni

Teşekkürler cansu hanım ,

1 Beğeni

@Zeyce rica ederim. Çantamı hazırladığımda ben de size bilgimi paylaşırım belki birbirimize faydası olur

1 Beğeni

Çok sevinirim , iki pijama aldım kendim için terlik aldım onları koyacağım ve hasta pedi aldım. Bebeğe de çok yenidoğan takımı almadım çok çabuk büyüyorlar diye hastane çantasına 2 takım koyacağım yurt dışında yaşıyorum bebek doğunca direk kundağa sarıyorlar bebeği giydirmiyorlar buradaki hastanelerde , emzik , 5-6 bez ,1 biberon sütüm gelmezse belki takviye mama verilir diye onun dışında diğer şeyleri gereksiz görüyorum, ikinci doğumum olacak Allahın izni ile

1 Beğeni

Var ise eksik bana hatırlatırsanız çok sevinirim :pray:t2::blush:

1 Beğeni

Benim de ilk hamileliğim. Çantamı hazırlar hazirlamaz size yazarım. Yurt dışında bebek bezini hastane veriyor diye duymuştum. Burda sadece özel hastaneyse mamasını veriyorlar Diğer listeyi de gördünüz mü? Yine gördüğüm videoları da eklerim

1 Beğeni

İlk bebeğimde hastanede evet bebek bezini verdiler hatta ben hiç bez bağlamadım bebeğe hemşireler ilgilenmişti , yine de tedbiren koyacağım ne olur ne olmaz, diğer listeyi görmedim daha detaylı incelerim şimdi :blush:

1 Beğeni

Benim bebeğimin herşeyi hazır herşeyi eksiksiz 36+6 yım yarın 37 ci haftaya gireceğim çantasının içine sadece eşyaları koymadım sadece şimdiden sizce yerleştireyim mi kıyafetleri kırışır mı veya nem kokar mı tam olarak bilmiyorum doğum tarihi vermediler yarın kontrole gideceğim ona göre çantasını hazirliyim dedim yinede ne olur olmaz :blush:

3 Beğeni

Bende c.tesi gününü bekliyorum kayınvalidem gelecek birlikte hazırlayalım dedi, kırmak istemedim. İçine koyacaklarim hazır sadece düzenleyiciye yerleşip bavula girecek. Heves etmiş kırılmasın diye bekliyorum :hugs:

1 Beğeni

Bu arada doğumun nasıl olacak belli mi daha evvel konuşmuştuk sanırım göğüs pompasıyla alakalı mıydı neydi :upside_down_face: Bide benden bir gün öndesin sen neredeyse aynı hafta doğuma gideceğiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet aynı gidiyor ben gögüs pompasıyla alakalı bir soru sormadım ama yarın 37 ci haftaya giriyorum doğum tarihi belli degil normal mi sezeryan mi söylemedi devletteki doktor yarın kontrolde söylerler diye düsünüyorum söylemes ise farklı konuşucam bu defa 37 haftada çatı muanesi yapılıyor bunu bilmiyorsanız bu benim sorunum değil doğumumu mu beklicem evde kendi kendime hala bir bilgi vermediniz bu şekilde mi doktorum diyosunuz kendinize böyle mi ilgileniyorsunuz hastalarınızla dicem artık söylemeleri gerek diye düşünüyorum :blush::pray:

3 Beğeni

Bence çantanın içinde eşyalara bir şey olmaz. Ben biraz evhamlı biriyim. Yerinizde olsam çantayı bile gezdirirdim. Ben karakter olarak çok detaycıyım. Araba ile gidecekseniz size de rahat olur :innocent:

1 Beğeni