Ben daha anca işte bügün hazır olmuş heralda ![]()
Benim daha var diye zamanım ağırdan alıyorum ev tadilatı yapılıyor pek zamanım da olmuyor kosturmaktan
Baslayinca devami geliyor insan heyecanla ütülüyor ama nedense bir turlu başlanmiyor
ben de yikadim ütüleyene kadar bir ay gecti üzerinden baslamak cok zor gelmisti ama insanin aklina her sey geliyor acil birsey olsa Allah korusun o çantayi senden baska kimse oyle ince dusunce ile hazirlayamaz o yuzden sen her eeyi tam istedigin gibi hazirla
Benim daha var aslında 24. haftadayız aldığım tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim hastane çantası da hazır![]()
Benimde yeni bitti ev tadilatım,dolap alınacak kızıma onu bekliyorum yıkama ütüleme için. Dolabı geldiğinde yıkarım utulerim yerlestiririm çantamın eksikleri var kızımınkiler tamam benim eksiklerm var onları da aldıktan sonra çantamı da hazirlicam. İki hafta içinde inşallah biter bakalım
Bügün yaptım çantam hazır yarın son kontrolüm var inşallah
Valla ev içinde eşyalarla tadilat yapamak çok zor her yer battı benim tadilat devam ediyor hastane çantasının eksiklerini tamamladık ütüleyip hazırlama kaldı
Evet gerçekten çok zor, bi de kendin hiçbir iş yapamıyorsun. İçine sinmiyor.baskasinin yaptigi temizlik. Rabbim yardımcımız olsun
Zaten kimse yardım etmiyor ki tek başıma savaş içindeyim herkesin ağzında son ayların yorma yapma ben yapmayacaksam kim yapacak eşim çok yardım ediyor oda olmasa kaldım
Benim görümcemlerim geldi sırasıyla saolsunlar
Yok canım 3 tane görümcem var birinde 4 diğerinde 2 en küçükte 1 çocuk var onlar gelip napacak onca çocukla kim ilgilenecek bana engel olmasınlar da kendi işimi yavaş yavaş yaparım
Benimkiler de de var ikişer tane ama mecburen geliyolar benim kendi ablamlar uzakta annem uzakta en yakınımda onlar var. Tadilat isi olmasaydı normal temizliğe getirtmezdim ama eşim bana yaptırmıyor zaten azıcık ayakta durdugum zaman ayaklarım çok şişiyor agriyo.
Ben üç günde yaptım daha rahat oldu. Sıcakta hakikaten zor oluyor ki oturarak ütüledim ben. Sizede günlere bölerek ütülemenizi tavsiye ederim. Baslamak bitirmenin yarısıdır![]()
Daha hiç başlamadım desem,. kızımın eşyalarını yıkamadim bile. Dolabımizi almadık onu bekliyorum hemen yikar ütüler yerlestiririm diye. Bakalım inşallah haftaya
Allah bi kolaylık verir ins canım. Dolap olmayınca istesende yapamıyorsun zaten nereye kaldırıp koyacaksın…Şimdilik yıkama yapabilirsin ama etiketleri sök yıkamaya basla kuruyunca kendi dolabına koyarsın. Bebeğin dolabı gelincede ütüleyip yerlestirirsin. En azından o iş bitmiş olur
Bol su tüket benim de çok şişiyordu şuan azıcık oluyor benim 2 elti de yanımda ama pek hayırları yok kendin yapmak daha iyi en azından içine siniyor
Yarın başlayacam bende aralarda yaparım artık daha tadilat bitmedi
O yüzden beklemek zorunda kaldım bende canım bakalım en kısa zamanda yapacağız inşallah
Merhabalar kizlar hastane cantasi hazirlayacagim ne koymak lazim tecrubeli anneler yazarsa cok sevinirim ilk dogumum ve ilk etapta alisveris olarak da zibin lac tane almaliyim