Hastane çantası hazırlık

Ben bebek cantasini kullanacam sırt çantası bayada büyük oyuzden

Ben orta boy valize hepsini koydum diğer türlü çok canta oluyur,valiz içi organize urç ta aldım bebek ve benim eşyaları ayrı bir şekilde yerleştirdim daha düzenli oldu

Benimde öyle yapmamı istiyorlar ama nasıl sığdıracm bilemiyorum

Valiz içi organizer bende aldım herşeyi koydum listeledim ama tatile gider gibi vs diyerek morelimi bozdular bu kadar eşyaya gerek yok vs dediler herkes küçük çantayla gidiyormuş vs dendi zoruma gitti sormak istedim bana göre de mantıklı olan o şekilde

Bende çok çanta taşımak istemiyorum o yüzden hepsini valize koymayı düşünüyorum

1 Beğeni

Kaçıncı haftada basladınız hazırlamaya ? Bugun itibariyle 33+0 ım. Alışverişleri tamamladım. Kıyafetleri yıkayıp utulemeki miyim artık , hazırlayayım mı bende çantamı ? İlk dogumum olacak. Acaba cantada sıcaktan kötü olur mu doguma kadar havasız kalır mı diye düşündüm :pray:t2:

1 Beğeni

Küçük boy tekerlekli valize kendim ve eşim için eşyalar koydum. Orta boy el valizine de bebeğimin eşyalarını koydum. İkisi de arabada duruyor son anda valiz taşımakla uğraşmayalım diye :hatching_chick: pusetin içine de kapı süsünü koydum bozulmaması için valize koymadım arka koltukta duruyor o da. Yolumuz uzun olduğu için arabaya 1 tane de alez koydum ben. Giderken su gelmesi olursa, gelirken de daha rahat olabilmek için

Şaka gibi bu insanlar :person_shrugging: ilk doğumumda kendime ayrı çanta bebeğe ayrı çanta yaptım sağ olsun annemle kaynanam bişey istediğimde cantadaki bütün kıyafetleri birbirine soktu kirli temiz hepsi birbirine girdi bu sefer kendimi garantiye aldım açıkçası

1 Beğeni

İlk doğumumda çok şey almıştım ikincide jüçğk bir valizle gittim şimdi sırt cabtası ike gideceğim alınan söylenen çoğu şey gereksiz kalıyor hastanede kullanmadan geri getirdim hep şimdi sadece ana ihtiyaçları hazırlıyorum eksik bisey kalırsa eşim evden alır getirir çok fazla yüklenmeye gerek yok gibi geliyor

1 Beğeni

Siz nasil uygun görüyorsanız oyle hazırlayın. Kime ne nasil hazirladiginizdan. İstediğiniz her şeyi de koyun. Sizde biraz dirayetli olun, insanlarin cümleleri kolayca incitmesin sizi. Sanane en sevdiğim sözdür bu durumlarda.

Insanlari takma kafana bosver :wink: her zaman konuşacak bisey buluyorlar kendi isteklerin ve keyfine göre davran :ok_hand:

Benim annemde onlardan biri maalesef diyor anne bebek çantası yeterli ne gerek var onlarda haklı onların zamanında hiç bir şey yoktu evde doğum yapıyorlardı onlara tuhaf geliyor onun için

Çantayı vakitlice hazırlamak iyi oluyor herşeye hakim olup yapabilecek qüçte oluyorsunuz ve herhanqi bi durumda o ordamıydı bu burdamıydı diye siz acı sancı içindeyken uqraşmazsınız… Birde Şöyle bi durum var normal mi sezeryan mı belli olmayan hamişler var o çanta ikisinede uyqun hazırlanmalı insanlar anca konuşuyır koca valiz falan diye ama kiminin evi uzak kiminin qidip qelecek adamı arabası ilqili eşi olmayabilir bende qeçen qördüm doquma çıktı kadın eşinin elinde küçücük valiz ve kol çantası vardı şok oldum​:sweat_smile: ya sezeryana dönse lazımlı birçok şey eksik olacak… Sezeryan olucam Bende orta boy valize koydum orqanizer aldım derli toplu oldu yanına mutlaka extra çantam olacak onada bezler vs koydum qönlünüz nasıl istiyorsa öyle hazırlayın ilk deneyimi olanlar hele aklında kalana kadar çantasında olsun derim kanaatimce​:wink::heart_eyes:

Kızlar hastane çantanız hazırmı benm 1 hafta kaldı alışverişi tamamladım bügünde yıkadım yarın ütülemede sıra sonra çantası hazır olucak yarın inşallah bitti benm :smiling_face_with_three_hearts:

Bende yikadim ütülerimi yaptim en onemli olan şeyleri cantaya koydum kendi eşyalarımdan eksikler var onlari da tamamlayacagim nasipse neredeyse hazir

Doğumun nezaman canm

3 haftam var gorunuyor surpriz olmazsa :blush:

1 Beğeni

35 haftadayken hazirladim koydum arabaya. Bir hafta sonra dogum var yinede eksikler var cikarip tekrar duzenleyecegim

2 Beğeni

Bnmde hazır şükür pztsi yada salı sezeryan olucam eksikler vardı onları koydum son hazırlıkları yaptım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

1 Beğeni

Yıkadım ütü yapmadım daha eksikler vardı onları tamamladım bu sıcakta ütü yapmakta çok zor valla yemek yaparken bunalıyorum ütü nasıl yapacam bilmiyorum 32 haftadayız daha var doğuma erken gelmez ise

3 Beğeni