Folik asit gebelikten önce 3 ay ve sonrasında ilk 3 ay kullanılıyor diye biliyorum. Regemesis magnezyum ve d vitamini kullanıyorum. 8+2 deyim. Ama bunlarda ne kasar süre kullanacağımı bilemiyorum ben de
Sadece gebeligin başından beri ocean mummy kullanıyorum başka birşey vermedi
Decavit gnefenon ikisini kullaniyorum 37.haftadayim devam ediyorum daha onceden kansizlik vardo suan değerlerim sukur iyiler
Gebelik öncesindeki 3 ay Folbiol gebelik başladıktan sonra Vifolic başladık muhtemelen gebelik sonuna kadar içersin dediği için stokladım başka bir ilaç vermedi 9+0
Doğuma kadar takviye edici vitamin kullandınız mı bir zaman sonra bıraktınız mi?
Elanatal 2ye başladım güzel vitamin 🩷
Başlıkları konu ile alakalı seçelim lütfen
Ben 21deyim elimdekiler bitince sadece d vitaminine devam etmeyi düşünüyorum. Sprey şeklinde zaten. Şimdi oruç tuttuğum için hiçbirini bırakmadım. İlaçların kokusu midemi bulandırıyor artık içmek istemiyorum doktorum da özellikle d vitamini önemli ben hamile olmadığım halde kullanıyorum ki senin içinde bir canlı var onu mutlaka kullan dedi
Doktorum doğuma kadar devam etmem gerektiğini söyledi canım
Elanatal 2 bende başladım 3 gün oldu 1 damla d vit 1 kutu da Ferro sanol kullanıyorum
Bende bunu kullanıyorum kaç haftaliksiniz ve ne zmana kadar kullanacaksiniz
Omega 3 ve demir vitaminlerine kacinci hafta basladiniz?
Benim doktor folik asiti kesmedi devam et dedi demiri de daha sonra ekleyecegim agir bir vitamin diyor siz kacinci hafta basladiniz doktorunuz hangi vitaminleri verdi isim olarak sanirim ben kafama gore alicam
Kaç haftalıksınız
Merhaba, ben 14.hafta omega 3 e başladım. 16.haftada demire başladım. Şu an 18.haftadayız… Omega 3 e başlayınca da folik asiti bıraktık.
14 haftalik tam
Benim midem bulanıyor du az kullandım bir iki defa tek şu an Bir sıkıntı yok çocuğum da doğdu.
Merhaba hanımlar. Benim 2ci gebeligim 1cide Doktorum bana hamileligin ilk haftasinan D vutamini verdi. 2ci hamileliyimde mecbur baṣka bi Dr gidiyorum ama hiç D vitamini ve ya herhangi bi vitamin vermedi. Aranizda hiç d vitamini almayan var mı?
Bana folik asit ve d vitamini verdi
Ilk haftadan mı?
- Haftadayız ben de sadece folik asit kullanıyorum