Sadece folik asit kullanıyorum ek takviyelerin 3. Aydan sonra duruma göre olacagını söyledi 12. Haftadayız
Ben de sadece folik asit kullanmıyorum şuan. D vitamini ve diğer vitaminler 14.haftadan dedi doktorum
Bende 23 haftalığım dahiliueye her ay troif için gidiyorum d vitaminin sınırda çok düşük takviye için kadın doğum doktoruna söyle dedi defalarca söylememe rağmen yazmıuor sadece demir ve karma vitamin yazıyor neden yazmıuor demiyorda
Açıklayıcı bir sebep söylemesini rica edin bence anlatmak sizin kafanızdaki soru işaretlerini gidermek zorunda sonucta
Hamile kalir kalmaz verdi
Gebelikte monovit Devit 3damlas kulandnzmi bugün aile hekimi kulaniyormsun dedi hayır dedim 16.aydan itibaren kullanman gerek dedi günde 9 damla almalısın dedi ama doktorum bahstmdi siz kulandinizmi
Ben kumlanıyorum Ama benimki 2 damla geçende kadın doğum doktorum kullanmıyorsan vereyim dedi dediği de dokuz damlalıktı kullan canım kötü bir şey değil
Hamile kalmadan önce 2ay folbiol hamile kaldığım andan itibaren vifolic hala devam ve 11.haftanın ortalarında kanım 9a düştüğü için gyn ferro sanol başlandı ilaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum umarım başka birşey eklenmez
O ilacı kullanırken dikkat edin ben kullandım karaciğer değerlerini yükseltebiliyor arada alt ast değerlerinize baktırın
Hangisi için söylediniz
Emin olamadım da siz kullandınız mı
İlk 3 ay folicus kullandım hem folat formu hem b6+b12+iyot içeriyordu Sonrasında regenesiz kullanmaya başladım enerjik iyi hissetyiriyor içeriğinde çok vitamin var folik asitte yine 400 mg bu ürün içinde var
Canım demir ilacı için ben gyno ferro sanol kullandım bir süre sonra çıktı benim alt ast değerlerim yükseldi yani
33 haftalık hamileyim sağlık ocağında kan verdim b12 im çok düşmüş doktor kadın doğum doktoruna sorman gerekiyor kimi doktor veriyor ilaç kimi doktor kullandırtmıyor dedi ilçede yaşıyorum burda gittiğim özeldeki doktoruma sordum hayır kullanma dedi genel aylık gittiğim doktoruma sordum kullanabilirsin dedi benexol b12 ilacı verdi kafam karıştı hamilelik sürecinde bu ilacı kullanan var mı?
Gebelikte takviye olarak ne kullanıyorsunuz 28 haftalık gebeyim
Hangi marka omega 3 vitamini aliyorsunuz? Kacinci haftada basladiniz? Benim doktor vermeyi unuttu
Ben 10. Haftadan beri gebyfoll kullanıyorum doğum dan sonra da kullanmam gerektiğini söyledi biraz pahalı evet ama içinde herşey var
Size doktor sırayla hangi vitaminleri verdi. Bana gebeliğin ilk haftalarında 3.ayima kadar folbiotic isimli bi vitamin ilacı verdi folik asit olarak. Bunu kullandikfan sonra pregnam Max a geçiş yaptık halen daha bunu kullanıyorum ama az kaldı. Ben detaylı ultrason için özele gittim oradaki doktor elimdeki ilaç bitince berfol adlı vitamine geçmemi söyledi. Her doktor neden farklı bişey veriyor
Ben pregnom maxı hala kullanıyorum 3 ay önce doğum yaptım emzirdiğin sürece kullan dedi doktorum
Arkadaşlar merhaba,
Hamilelikte kullandığınız takviye ilaçlar neler acaba? Ben magnezyum b12 kan ve Demir kullanıyorum. Yine de değerlerim yükselmiyor kalsiyum takviyesi alan kullanan var mı aranızda
doktorunuz size hamilelik boyunca neler önerdi? 29. Haftamdayim rahatsızlar ile mücadele ediyorum
Az kaldı diyoruz ama sanki bazı şeyler artıyor. Sizde durumlar nasıl