Bende kullanıyorum sabah 6 da alıyorum ve akşam 11 de içiyorum ben günde iki defa alıyorum
Bende bu ilaci kullaniyordum ama bulanti sorunum oldugu icin degistirdik ferrum kullaniyorum suanda bulanti hapina gerek bile duymuyorum
Ben sabah 6 da içiyorum 8 de süt kahvalti yapıyorum aksam yemekten sonra 11 de alıyorum birde
Demir ilacı kullanıyorum 2 taneye çıkarmıştı doktorum midede yanma bulantı yapıyodu ama c vitaminiyle birlikte tüket posalı dedi yarım portakal yiyorum ilaçtan sonra c vitamini demirin ilacının eğilimini kolaylaştırıyor vücudun daha cabuk alır dedi çok şükür yemeye başladıgımdan beri midem daha iyi öyle agrım olmadı bi de öyle deneyin isterseniz ben sabah aç karına alıyorum
Kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum ben.
Ferrum bende basur sorunu yarattı sizde olmadimi
Ben 2 saat önceden alıyorum. 1 saat öncesi ve sonrası yemek yasak olduğu için 2-3 saat koyuyorum araya.
Ben kahvaltıdan 2 saat sonrada denedim çok kötü oldum eczaneye sordum gece içebilirsin dedi tabi gece prilam dr de kullanıyorum mide bulantım için
Ben de aynı sorunu yaşadım sabah yediye alarm kuruyorum ilacı alıp geri yatıyorum.on gibi de kalkıp kahvaltımı yapıyorum artık çareyi böyle buldum
Ben herhangi bi sorun yasamadim onda oncesinde 2 farkli hap kullandik asiri bir kabizlik problemi yapmıştı bunda elhamdülillah o problem de minimum
Ilk doktorum bana ferrumu yazmıstı. Sımdı farklı doktora gıttım. İlacı kullanınca mıdem cok yanıyor dedım demır ılacımı degıstırdı. Ferrozinc doye bor ılac kullanan var mı . Gebelıkde cok onerılmıyor galıba .
Vegaferon fort kullaniyordum. Simdi gyno ferro ya gectim
Ben gyno Ferro sanol kullanıyordum sabah aç karnına 1 tane doktorum 2ye çıkardı
Günde kaç tane alıyorsun acaba aç karnına 1 tane iciyodum doktorum 2 iç dedi onuda mi aç içmem gerek tok içsem olur mu bilemedim sen nasıl kullanıyorsun
Maltofer diye bir ilaç ilk suya karıştırmali bir şey vermişti o da bende ishal vs yapmıştı
Demir ilaci ac karnina icilir yoksa faydasini goremezsin. Ben tek doz iciyordum ama dogum yaklasiyor diye doktor iki doza cikardi.
22 haftaligim benimde 2 ye çıkardı ama 2.yi nasıl alcam bilemedim akşama doğru aç alsam olur mu acaba
Gyno ferro sanol kullanıyorum günde 1 tane yemeklerden iki saat sonra alıyorum ben kabizlik yapıyor yeterli gelmiyo zaten günde ıkı ıcsem korkuyorum daha beter kabız olurum diye bızım aıle hekımı alabiliyorsan diğer demir vitaminlerınden al devletın odedıklerının cok yan etkisi var dedı ama işte onlarda çok pahalı
Gece yatmadan iç. Ama 2 saat oncesinden hicbir sey yeme. Ben 9 dan sonra hicbirsey yemiyorum 11:30 gibi de ilaci içiyorum
Ferro sanol kullanıyorum ben