Doktorların yazdığı ilaçlara güvenemiyorum. bu yüzden güvendiğim erbatab markasına ait paket şeklinde vitaminleri alıyorum. Çok da memnunum. Omega3 b12 magnezyum demir d3k2 hepsi. Kan ilacı hiç kullanmamıştım kansızlık var. Doktorun yazdığı hapı aldım içinde titanyum dioksit var bildiğin zehir aslında. Bir yandan tedavi ederken bir yandan da tahrip ediyor ilaç firmaları yani. Kullanmadım kansızlık macunu aldım doğal. Bir şişe kullandım. bu hafta 35 haftalık kontrole gideceğim. İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum
Gittiğinizde olumluysa bilgilendirir misiniz lütfen
Canım merhaba ben senin yazdığın mesajı yeni gördüm kusura bakma uygulamaya alışkın değilim pek. Demir ve diğer ilaçları doktor mu başlattı bir de kaçıncı haftada başladın acaba? Ben şuan 9+6yım 5.haftadan beri sadece imom omega kullanıyorum. Tsh yüksek olduğu için sabahları da euthyrox içiyorum sadece başka ilacım yok
Önemli değil canim 13 haftaya kadar folactive folik asit kullandım doktor onu bıraktırdı 14 haftalık demir ve imom OMEGA3 verdi doğuma kadar kullanacaksinn dedi senin haftann daha küçük doktorun sanada söyler 1 ay öncede magnezyum başladım vücut ödem tutumuş.
Anladım canım. Sağlıkla gelsin de bebişler doktor ne verirse onu kullanırız artık
Amin canım inşallah
Regenesis kullaniyorum
Merhaba hanımlar doktorum bu ilacı yazdı sabah aç karınla ama bana dokunduğu için kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsin dedi kullanıp bu şekilde rahatsız olan var mı? Ve kullanımdan önce ve sonra süt ürünleri yemekte sakınca oluyor mu
Ben akşam yemeğini en geç 19.00 da yediğim için demir ilacını 23.00 da alıyorum.Sabah aç karnı almaya cesaret edemedim.
Ben tiroit ilacı içtiğim için dahiliye doktorum yatmadan içebilirsin dedi bende öyle yapıyorum. Süt ve süt ürünleri tüketimi konusunda biraz zaman geçse daha iyi.
Bana da dokunuyor şurup olarak yazdırdım ben birde akşam yatarken alıyorum
Kullandıktan sonra süt urunlerini yersen bı faydası olmuyormuş veya kullanmadan once
Bende başta bulantı yaptı şuan rutin olarak yatmadan içiyorum. Limonlu su ile içmeye gayret ediyorum. 2 saat öncesine kadar yoğurt süt alımını durduruyorum.
Ben tiroid ilacı kullandığım için demir ilacını aksam yemeğinden önce içiyorum. Süt ve süt ürünleri tükettiyseniz en az 2 saat geçsin ilacı öyle için.
Merhaba bende tiroid ilaci iciyorum da demir hapi da kullaniyorum. Benim eczaci aksam olmaz dedi. Kalkinca tiroidi icin 15 dakika sonra da demiri icin dedi. Acaba aksam etki etmiyor falan diye mi oyle soyledi bana
Ama benim demir ilacının kağıdında tiroit ilacıyla arasında dört saat olması gerektiği yazıyor . Kahvaltıdan iki saat sonra alabilirsin demir ilacını demişti bana da eczacı ama ben unutuyor olunca doktorum gece al dedi
Evet süt ürünleri kesinle içmeyin yemeyin ıkı saat ardan geçmesi lazım aç karınla kı sıze iyi gelsin
Bende tekrar sorayim o zaman yaa 15 dakika falan aklim karisti
Tiroid ilacı ile demir ilacı arasında 4 saat diye biliyordum ama 2 saat geçmesi yeter demişti doktorum.
Sor tabi