Kendi yediğin içtiğin. Ve sıvı tüketimin lede alakalı olabilir bende aynı nı kullanıyorum, ama beni kabız yapmadı, düzenli olarak kefir kayısı ve süt tüketiyorum günde 4 lt su içiyorum,
Kımse bnm ılacdan kullanmıyor mu ?
Fertamir kullanıyorum
Ben ilk önce Vegaferon fort’u kullandım bitirdikten sonra Ferrum ve Feramat’ı yazdılar onlari kullanıyorum şu an
Yan etkilerinden dolayı üç kere değiştirttim ilacımı şuan Ferifer çözelti kullanıyorum yan etki sıfır ne kabızlık ne mide hassasiyeti… Herkesde aynı olmayabilir tabi, ama bundan sonrası içinde demir ilacı almam gerekirse bundan baskasını kullanmam…
Bakalım ferrum bıttıkten sonra ben dıger doktorun verdıgı ılacı deniycem hem demir hem cınko varmıs. Cok alınırsa zararlıymıs. Dıkkatlı kullanmam gerekıyor bklm.
Diğer doktorun yazdığı ilaç hangisi
Ferrozınc .
Anladım, peki seninde mi vitamin eksikliğin ve kan değerin düşük çıktı
Seker yuklemesinde kan degerlerım dusuk cıkmıstı ama ondan oncede de demır kullanıyordum . Vıtamınlerın degerlerı suanlık normaldı .ayrıyeten vıtamın ılacı yazdı ama 350 tl olunca kocama dedım sen buna para verene kadar bana meyve al dedım bu doktorun yenı yazdıgı vıtamın ılacına 2 hafta sonra baslamayı dusunuyorum.
Ben tok karnına ıcıuorum . Doktorum aç iç diye bısey demedi
Feromat kullanıyorum maşallah herkes ferronun bağımlısı olmuş herkes de bi Ferro aşkı
İyi yapmışsın ben kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında tetanoz aşısı vurmaya gittiğimde hem kan değerim düşük çıkmıştı hemde vitaminim düşüktü hala da vitamin değerlerim düşük
Ben de ferrum kullanıyorum. Gündüz bulantı yaptığı için gece yatmadan önce içiyordum. Doktorum aç içildiğinde dışkıyı siyaha boyar ve ishal yapar demişti gerçekten de dediği gibiydi. Şimdi onun önerisiyle kahvaltıdan sonra içiyorum bi sıkıntı yapmadı.
Doktora danıs ıstersen .
Ferrum sabah ac ıcıyom 32 haftalık olduk . 16 haftalıktan berı ferrum kullanıyom .dıskı koyu renklı ve kabızımıshal olmadım. Herkesde farklı demekkı
Danıştım ilaç yazdı onu kullanıyorum inşallah normale döner
InsAllh guzel sonuc alırsın
İnşallah teşekkür ederim
Selamün aleyküm ben yeni katıldım aranıza 17+6 günlüğüz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz acaba