Bende oyle dusundum
Ben mecbur alcam bizim ev küçük sicak oluyor ama bebek vücudu ayni degil bizlerle tabi ne alinir pek bilgim yok araştırarak bakiyorum bende battaniye falan alcam yavas yavas daha hic bisey almadim ![]()
Kraft ın park beşikleri var çok güzel ben ondan düşünüyorum yan tarafı açılıp yatakla birleşiyor onlara bak canım istersen baya da kullanışlı diyorlar arkadaşım almış 4 yaşına kadar yatmış
Gidip bakicam simdi yan tarafi acilmasi benim icin iyi olur yatakla birlesir
Merhaba ben de chicco next2me anne yanı park yatağını almayı düşünüyorum ama sıfırı pahalı muhtemelen ikinci el bakacağım. Çok yerim yok ama portatif görünüyor bu model eğim verip reflü yatağı gibi de kullanılıyormuş o sebeple epey hoşuma gitmişti.
Ne kadar ki fiyatlar
Bende hic bisiy almadım hep ben sectim anne ve babalar kardesler aldi
bu bebis bedavaya geldi bana
ben sadece toplu ıslak mendilidir deterjanidir pamugudur falan alicam
O biraz gereksiz pahalı gibi geldi bize bi özellik pek yok
Chicco e bebekte 10 bindi
Ben ayrı bir oda hazırlamadığım için park beşik aldım. Eğer oda hazırlasaydım 1 sene kullanabileceğim anne yanı yataklardan alırdım. Hepsinden önemlisi anne yanı olması kesinlikle. Gece çok kolay oluyor alıp ilgilenmesi
Bende ayri odam yok varda ev cok kucuk dolap var orda o yüzden park besik kurtarici oldu guzel de duruyordu
Sadece beşik mi ana kucaklı 3 lü set mi
15 binden başlıyor sanırım
Evet oda dar olunca malesef ![]()
Bunun aynısını arkadaşım aldı baya güzel duruyor güle güle kullansın bebiş ![]()
Bende ondan aldım

5260 a almıstım 5123 e düsmüş trendyolda o zamanlar e bebekte 6500 dü
Bunuda evin salonuna annemlere falan giderken götürmek icin aldım uygundu
Şimdiki evler hep ufak yapılıyor ya 90m2 yi uygun göruyorlar
yakında japonlar gibi tek göz evde yasamaya basliyicaz
Dönencesi yok benimkinin onu alcam nerde bulabilir im fikir verirmisiniz