Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Kızlar beşik öneriniz var mı sizler hangi tür beşik den aldınız yardimci olur musunuz

Biz bunu aldık, sadece içinin uyku setini farklı seçtim ben.

Kesinlikle park besik aldim ilk çocuğum ama katla kaldir taşı vs cok kullanisli bebek büyüdükten sonra rahatlikla kaldirilabilir duydugum herkes cok memnun

3 Beğeni

Bende bu modeli çok begendim

Park beşik icin herkes oyle diyor ama sanki cok asiri buyuk gibi

2 Beğeni

Bes yasina kadar kullanabiliyor çünkü sallaniyor anne yani oluyor vs bir cok fonksiyonu var

Çabuk büyüyorlar portatif ve kullanışli konfor istiyorsan park yatak düşün bu yeni modelleri var yan tarafı açılıp anne yani olabilenler onları degerlendir derim​:four_leaf_clover:

1 Beğeni

Evet ilk başlarda öyle düşündüm ama tüllü besikleri gorunce sanki cok sade geldi o bana yada gorsel aciya bakip uzun ömürlü olani gormek istemedim sanirsam

Modeli arastircam herkes ondan yana memnun çok

1 Beğeni

Kesinlikle park besik almanı tavsiye ederim benim 2 gebeliğim ilk oğlumda ahşap beşik aldım ve hiç memnun kalmadım

1 Beğeni

Hadi ya park besik o zaman en mantiklisi

Ben bunu almaya karar verdim büyüyünce de kulana bilir

5 Beğeni

Nerden siparis veriyorsunuz ben trendyola baktim bide bizim burda magaza var ordan yarin bakicam

Tensyolda var ama ebebek te bu besik ucuz ve güzel beşikler var

Birde ben bebeğimin kalp atışlarını dinlemek randevumu veya muayne beklemiyorum dinlendikçe rahatlıyorum hiçbir zararı yok normal kremi karnima sürüyorum ve ucunada krem sürüyorum dinleniyorum

E bebek de pahali ben anlamadım uygun yok

Ben cesaret edip alamadim bundan ya zarar verir diye

Yorumları okuyup öyle aldim hep kullanamıyorum bir sabah ve akşam dinliyorum içim rahat ediyor ve mutlu oluyorum

Trenyolda bu besik 4.199 e ebebekte 3.499 bizim burda e bebek ucuz

Bunun grisini alacağım şuan stokta yok yenileniyor ama. Sitesinden alınca yatak hediyeli, alt açma matı, gün içinde yatırmayı düşündüğüm ana kucağı da var. Hem beşik hem oyun yatağı katlanıp koyulması uzun süre yatması tercihim oldu. Bu da dediğim ana kucağı

1 Beğeni