Bizim e bebek 6 falan dedi ya degisiyor mu anlamadim gitti
Elele mağazası bizim burda var sadece sitede mi yatak da var hediye olarak
Onu bilmiyorum canım ben direkt siteden eve sipariş vermeyi düşünüyorum. Çevremde aynı markanın alt modelini kullananlar olmuştu çok memnunlardı.
Yarin bi bakayim da olmadi bi
Ben de elelebaby nin park beşiğini aldım yeni kurduk, kendi yatağı biraz ince, sonradan belki ayrı yatak almak gerekebilir. Ama ben çok beğendim anne yanı olarak kullanacağım yatağa yaklaştırıp. Odada alanı biraz daralttı ama ancak bu şekilde oldu. Kendi sitesinden sipariş vermiştik, paketten dönencede asılı olan oyuncaklar çıkmadı. Onun için de ilatişime geçtik bilgilerimizi alıp eksik ürünleri göndereceklerini söylediler. Aynı siteden bir de nevresim takımı setini aldım setin içinde yorgan ve yastık da var, gayet güzel tavsiye ederim ![]()
Evet uyku setini bende çok beğendim aynı sitesinden alacağım inşallah ![]()
Ay bayildim
Bende prego miami 8040 park beşik aldım memnunum kurup baktım erken diye topladim kolay kurulumu toplamasi dönencesini falan sevdim tavsiye ederim
Evet bu tarz yatakların kurulumu kolay oluyor, biz de aldığımızda önce bir denedik ve kaldırdık, şu an 38+5teyim bebek her an gelebilir diye artık hazır olsun dedik hemen kurduk gerçekten çok kolay.
Kac aylik sizin
29+5 olduk
Allahtan hemen kuruluyo
yorgan yastık alsammi almasammı kararsızım aşiri bi battaniye var evde
Ev kaloriferli mi canım nerde yasiyorsunuz benim elimde battaniye de yorgan da var iki çocuk da baytaniyeyle büyüdü ilerde arastirirsin uyku tulumları oluyor yorgan alacağına onu al derim
Ben yorgan yastık bu kış kullanamam büyük ihtimalle, ama beşiğe uygun olarak öyle bir seti hazır bulmuşken alayım dedim şimdiden. Yorganı koymadım bile zaten ilk aylarımız kışa denk gelecek o zamanlarda da battaniye kullanırım dedim. İnce kalın farklı battaniyeleri var.
24 bende sona dogru kosuyorsunuz![]()
Bende park beşik aldım yeterli olur inşallah sağlıkla doğsun da öyle şeyler halledilir bı şekilde
İstanbulda yaşiyorum evet dogalgaz sistemi var tulumlar aklımda vardı ev suanda bile çok sıcak daha yakmadik petekleri
Masallah biz de 30 edemedik bi 20 li haftalar gecmiyor 30 dan sonrada cabuk geciyormus
sizin haftalarda aşırı hareket yoktu suan yerinde durmuyor hic gecmeyecek gibi geliyor ne zaman hareketli olsa reflu mide yanmasi oluyor
O zaman bende almam ya ihtiyaca göre bakarım evde istemedigim kadar battaniye oldu
Evet gecmek bilmiyor hemen artik 3 ay bitip kucagima almak icin can atiyorum ![]()