Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Allah içini doldursun sağlıkla inşallah

1 Beğeni

Sadece bu sekilde besigi aldim

Vallahi ben bu sekilde aldim ayri vardir trendyollarda bence

E bebek cok pahali

1 Beğeni

Evet cok guzel cok teşekkür ederim​:white_heart:

Daracik bunu bile yatak odasinda ayak ucunda ayak ucu yatak :laughing:

Valla öyle gerçekten ya :woman_facepalming:t3:

1 Beğeni

Hayırlı mübarek olsun sağlıkla kullanın inşallah :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Çok seçenek var insan kararsız kalıyor ama bende bunu almayı düşünüyorum

Cok guzel duruyor vallahi

Amin insallah teşekkür ederim :white_heart:

Ya 3 ay var daha doguma bos besik konulmaz vs deniliyor simdi ben bunu bidaha mi sokcem

ben doğuma 1 ay kala alacağım gibi. Hatta eşime kalsa doğumdan iki üç hafta önce alacak :woman_facepalming:t3: her şeyi önden alıp bekletmeyi sevmiyor korkuyor biraz . Beğenip beğenip favorilere ekliyorum sadece :grinning:

Esin ayni ben korkak ama benim esim batil inanma boyle seylere diyip koydu oraya​:laughing:

Hahahah evet anlarsın o zaman :grinning::grinning: eşimin annesi çok düşük yapmış zamanında. O sebeple epey korkuyor ama Allah bilir tabi biz bilemeyiz diyorum ama kandıramıyorum. Benim de çok alasım var kıyafetler vs çok tatlı her şey minnacık :smiling_face::heart:

Valla kiyafet den korkma ama herseye inanirsak basimiza da gelir dusunmemek gerekiyor bence​:laughing:

Gerçekten öyle ya hayat bu hiçbir şey belli olmaz :pray: hepimize sağlıklı doğumlar versin Allah

Trrendyoldan aldım çok memnun kaldım

2 Beğeni

Aynen oyle allahim hepimize sag saglim kucaklarimiza bebeklerimizi aldirsin cok korkuyorum vallahi

Benimde bundan harika vallahi allah sag saglim bebeginizi buyutmeyi nasip etsinn