Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Bende dorduncu aya giriyorum besik almaya karar verdim ama cokmu etken ya :sweat_smile: 14 haftaligim suanda

Bundan aliyorum ikinci el ama temiz urunmus

2 Beğeni

Elele babyden bunu aldım bende

4 Beğeni

Valla ekonomi git gide gidiyor alabilirsiniz brnce

1 Beğeni

Ahahahahha :rofl::joy: Reklam çocuğu :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Hamileligim yeniya yani almk icin erkenmi

1 Beğeni

Ben de elele madre anne yani park yatak aldim .Henüz kullanmadik ama kullananlar çok memnun.

Bunu nereden aldiniz acaba

İstersen biraz daha bekle öyle al ama indirim fırsatları yakalarsan hiç kaçırma

1 Beğeni

Ben de Elele madre anne yani park beşik aldım kendi sitesinden Yanındaki hediye yatak dışında extra yatak almayı düşünmüyorum siz alacak mısınız Herkes çok memnun fiyatı kullanım süresi makul sadece kapılardan geçmiyor odadan odaya goturemeyeceğim

1 Beğeni

Biz dün eşimle bunu aldık. :innocent: İçinede yataştan yatak aldık. :innocent::innocent:

6 Beğeni

Huzurla uyusun bebiş, hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Ben de elelenin sitesinden aldim yaninda yatak verdiler evet ama annem bu şilte tarzi yatak yapmisti boyutlari ayni ablamlara da yapti onlarda kullandilar ekstra uzerine onu koyacagim ama olmasaydi bence de yeterli verilen yatak zaten satilanlar da baktim ayni kalinlikta ve yukseklikte e bebekte falan vardi park yatak içine yatak sunger vs. @Tuğçee

1 Beğeni

@NURAN Amin sağol birtanem :smiling_face_with_three_hearts:

Bende bunu alcam daha dort aylik hamikeyim erkenmi sen kacsin

Kızlar benim bebeğim yok ama olursa rabbim verirse oda yapmayı çok istiyorum evet odada yatamayacak belirli bir yaşa kadar ama ona ait bir oda oyun odası onun için oda takım almayı çok istiyorum düşünüyorum da yanıma ayrı bii sallama beşik alırım sizce böyle yapan var mı benim gibi düşünen

2 Beğeni

Çok güzelmiş, huzurla kullansın bebiş :heart_eyes:

1 Beğeni

Bunu aldkk :hugs:

2 Beğeni

Güle güle kullanın yıldızlı yastıgını nerden aldınız acaba :innocent:

Bende 4 aylık hamileyim :innocent: biz belli başlı büyük masrafları şimdiden alıp doğuma yakın sıkışmayalım dedik :grin: