Teşekkür ederim evet sallanıyor
A ben de manisaliyim teşekkür ederim ben de ayrıca yatak almayı düşünmüyordum almam o zaman yeterli olur Antalya da yaşıyoruz zaten soğuk olmuyor
Hayırlı olsun çiçeğim
Amin tesekkurler canim benim insallah kullanmakta nasip olur
İnşallah
Merhabalar farklı bir konu açmak istemedim. Benzer konular birleştiriliyor sanırım burdan yazmak istiyorum. Bu tarz beşik alıp memnun kalan oldu mu? Sallayarak uyutmak istemiyorum normal bu şekilde olsun istiyorum ama bebeğimi alıp yerine bırakırken zor oluyor mu? Birde düşme tehlikesi olmaz diye düşündüm tabi aralıklara kolunu bacağını sıkıştırır mı diye onuda ayrı düşünüyorum.
İlk kızımın beşiği bundan ama bu kadar yüksek değil kenarları. Beyaz renkte. Kolu bacağı çıkıyor 1 yaşından sonra ama file gerince sorun olmadı
Elele madre anne yani park yatak aldik gayet kullanisli duruyor .Yorumlara bakarak aldik.Sallanma,anne yani ,donence vb.ozelliklerj hosuma gitti.
Katini kendin ayarlarsin ben oyle yapiyorum su an kucuk oldugu icin en yukarida buyudukce indirirsin. Yada reflu yatagi koydum ben onunla yatiriyorum Icine
Bende aynısından aldım 2 ay var doğmasına ama bence park yatak aşırı pratik ve kullanışlı her yere götürebiliyorsun
Ben aynısını aldım. Küçükken rahat ama hareketlendikçe kol bacak çıkıyor aralarda. O yüzden yarıya kadar kenarlık örtüsü kullanıyorum. Bacaklarını örtü tarafına veriyorum yüzü ve kolları açıkta kalıyor.
Bu kendi kendine sallanan besiklerden mi? Ben kendi kendine sallanan arastiriyorum da.
Hangi besik bahsettiginiz adını yazabilmeniz mümkün mü?
Bundan ama benimkinde renkli ışıklarda var @Deniz42
Biz henüz 11 haftalığız ama şimdiden yatak ve araba gibi büyük parçaları aldık. Tecrübeli anneler park yatak der. Sakın ola ki büyüyen beşik almayın kızlar çevremde ne kadar büyüyen beşik alan varsa büyütmeden elden çıkardı. Hiç öyle övüldüğü gibi olmuyor. Park yatak alın keyfinize bakın. Ben Elele nin Bonte 2 , 6 in 1 modelini aldım. Anne yanı da oluyor. Kumaş ve malzeme kalitesi de üst seviyede almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Umarım 6 ay sonra kullanmak nasip olur bize de.
Güle güle kullanın inşallah
Anammmmm içinde ki bebek de promosyon mu 🫰🏽
Bende dorduncu aya girecegim besik almaya karar verdim cokmu erken acaba