Ben kullandım ama o kadar da kullanışlı değil yaa. Bebeği koyarken ister istemez ses çıkıyor, geri uyanıyor, odadan odaya taşımak da zor oluyor. Bu bizim yatak odasında duruyordu o yüzden. Babynest’ini salona koymuştum, orda da uyuyordu
Bende bundan aldım benim de bir akrabam bunu kullanıyor gayet memnun bende ondan gorüp aldım
Yaa öylemk nuran hanim şimdi kararsız kaldim
Siz memunmusunuz tavsiye edermisiniz?
Doğduğunda memnun olup olmayacağıma bakicam ona güvenip aldım ama mışıl mışıl uyuyordu kullanışlı gibi inşallah oğlum doğduğunda kullanıcam
Yaa siz dogurdunuz sandım biran insallah güzel çıkar benimde oglum olacak bakalim hayirlisi
Bence öyle Kararını etkilemek istemem elbette tabi. Ben sadece deneyimimi paylaştım
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık peki?
Teşekkür ederim siz tecrubelisinizdir daha iyi bilirsiniz ben biraz daha arstirim
Amin. Hep beraber saglikli şekilde aliriz insallah evlatlarimizi 18 haftalık olucaz yarın
Maşallah amin inşallah
Park beşik, mobilya beşik, bu fotoğrafını attığın beşik kullandım. Kızım 4 yaşındayken de Montessori yatağa geçtik. Her yatağı denedim diyebilirim
Bence en kullanışlısı kesinlikle Park yatak
Siz kaç haftaliksiniz?
Size güveniyorum hemen park yataklarına bakim bir ben onlarada
Bende 2 gün sonra 18 haftalık olucam
Çok yakınmışız
Hayırlisı olsun inşallah
Amin inşallah sizin içinde hayırlisı olsun inşallah
Memnun kalacağına eminim
İyi günlerde kullanın acaba bu model beşikler sallanıyormu
Evet Elele nin anne yanı modeli çok rahat bence gittiğim yerede toplayıp götürebiliyorum. Bence yatak yeterli zaten dışarda bi yere sorduğumuzda da yatak için yeterli kalın yataklara gerek yok dediler hep biz onun için başka yatak almadık. Ama şuan istanbula geldim annemle babam o yatak çocuğu ısıtmaz diyorlar. Ama manisadayken yatak hep sıcak oluyordu.