Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Ben kullandım ama o kadar da kullanışlı değil yaa. Bebeği koyarken ister istemez ses çıkıyor, geri uyanıyor, odadan odaya taşımak da zor oluyor. Bu bizim yatak odasında duruyordu o yüzden. Babynest’ini salona koymuştum, orda da uyuyordu

1 Beğeni

Bende bundan aldım benim de bir akrabam bunu kullanıyor gayet memnun bende ondan gorüp aldım :slight_smile:

1 Beğeni

Yaa öylemk nuran hanim şimdi kararsız kaldim​:thinking:

1 Beğeni

Siz memunmusunuz tavsiye edermisiniz?

1 Beğeni

Doğduğunda memnun olup olmayacağıma bakicam​:joy: ona güvenip aldım ama mışıl mışıl uyuyordu kullanışlı gibi inşallah oğlum doğduğunda kullanıcam :slight_smile:

2 Beğeni

Yaa siz dogurdunuz sandım biran​:see_no_evil: insallah güzel çıkar benimde oglum olacak bakalim hayirlisi​:hugs:

1 Beğeni

Bence öyle :blush: Kararını etkilemek istemem elbette tabi. Ben sadece deneyimimi paylaştım :blush:

Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :slight_smile: kaç haftalık peki?

1 Beğeni

Teşekkür ederim siz tecrubelisinizdir daha iyi bilirsiniz ben biraz daha arstirim​:smiling_face:

1 Beğeni

Amin. Hep beraber saglikli şekilde aliriz insallah evlatlarimizi 18 haftalık olucaz yarın

1 Beğeni

Maşallah :slight_smile: amin inşallah

1 Beğeni

Park beşik, mobilya beşik, bu fotoğrafını attığın beşik kullandım. Kızım 4 yaşındayken de Montessori yatağa geçtik. Her yatağı denedim diyebilirim :joy:

Bence en kullanışlısı kesinlikle Park yatak :pinched_fingers:

2 Beğeni

Siz kaç haftaliksiniz?

1 Beğeni

Size güveniyorum hemen park yataklarına bakim bir ben onlarada​:two_hearts:

1 Beğeni

Bende 2 gün sonra 18 haftalık olucam :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok yakınmışız :blue_heart::baby:t2:

Hayırlisı olsun inşallah :pray:

1 Beğeni

Amin inşallah sizin içinde hayırlisı olsun inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Memnun kalacağına eminim :partying_face:

1 Beğeni

İyi günlerde kullanın acaba bu model beşikler sallanıyormu :heart:

1 Beğeni

Evet Elele nin anne yanı modeli çok rahat bence gittiğim yerede toplayıp götürebiliyorum. Bence yatak yeterli zaten dışarda bi yere sorduğumuzda da yatak için yeterli kalın yataklara gerek yok dediler hep biz onun için başka yatak almadık. Ama şuan istanbula geldim annemle babam o yatak çocuğu ısıtmaz diyorlar. Ama manisadayken yatak hep sıcak oluyordu.

3 Beğeni